-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 21

„Mavericks“ savininkas nusitaikė į LeBroną Jamesą

Didžiausios NBA žvaigždės LeBrono Jameso medžioklė prasideda. Pirmasis susidomėjimą „Cleveland Cavaliers“ lyderiu pareiškė NBA komandos „Dallas Mavericks“ bosas Markas Cubanas.
Kurioje komandoje kitą sezoną žais L.Jamesas?
Kurioje komandoje kitą sezoną žais L.Jamesas? / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

NBA reguliaraus sezono naudingiausias žaidėjas L.Jamesas iki liepos 1 dienos priklauso Klivlando klubui, tačiau nesulaukęs patrauklaus komandos pasiūlymo tampa laisvuoju agentu.

„Kiekvienas klubas juo domisi. Jeigu jis paliks Klivlandą kaip laisvasis agentas, bus tikras pragaras, tačiau jeigu jis pateks į mainų sąrašus, tuomet turime šansą“,– viename interviu „CNNMoney.com“ kalbėjo M.Cubanas.

Pasirašydamas sutartį su „Cavaliers“ Karalius Jamesas turi galimybę numatyti punktą, kad nori būti išmainytas į kitą komandą. Šis variantas patrauklesnis ir Klivlando klubui, nes jeigu krepšinio žvaigždė taps laisvuoju agentu, už L.Jamesą jis negaus nė vieno krepšininko.

M.Cubanas tiki, kad L.Jameso pasirinkimą, kurioje komandoje žaisti, lems ne pinigai. „Kelis kartus turėjau progos pakalbėti su L.Jamesu ir supratau, kad jam svarbu ne pinigai, o titulas. Jam reikia komandos, kuria pasitikėtų“, – kalbėjo 41 metų milijonierius.

Tiesa, M.Cubanas nusižengė NBA taisyklėms, kurios draudžia kalbėti apie potencialius laisvuosius agentus iki liepos 1 dienos. „Mavericks“ savininkas tai neigia: „Taisyklėms nenusižengiau.“ Dalaso komandos sirgaliai taip pat nesnaudžia.

Jie daro viską, kad tik priviliotų „Išrinktąjį“ į „Mavericks“ ekipą – naujai iškeptame interneto puslapyje L.Jamesą jau aprengė „Mavericks“ apranga ir pastatė Dalaso miesto fone. „Už tai juos reikia mylėti“, – tikino M.Cubanas. Įdomus faktas – L.Jamesas yra ištikimas amerikietiško futbolo komandos „Dallas Cowboys“ gerbėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius