Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 29

Mažutis: Šaru aš netapsiu

Lietuvos krepšinio rinktinės naujoką Andrių Mažutį labiausiai glumina komandos daromų klaidų kruša ir jo lyginimas su Šarūnu Jasikevičiumi, rašo „Lietuvos rytas“.

„Jau apsipratau. Pradžioje buvo baugu. Šaru rinktinėje nebūsiu niekada. Jis toks vienintelis. O aš žaidžiu taip, kaip galiu ir labai stengiuosi “, – sakė po kontrolinių mačų Ispanijoje ir Graikijoje grįžęs naujasis Lietuvos rinktinės įžaidėjas A.Mažutis.

„Rinktinės treneriai labai daug eksperimentavo. Manau, kad per aštuonerias rungtynes buvo nemažai gerų dalykų, bet visiems krito į akis didžiausia rinktinės bėda – klaidos. Negaliu pasakyti, kodėl buvo tiek daug klaidų. Tarpusavyje kalbėjomės apie tai, bet atsakymų kol kas neradome. Nėra taip, kad aukšti žaidėjai žaidžia sau, o, mes, mažiukai, – sau. Atotrūkio tarp dviejų linijų nėra, bet kodėl per kiekvieną dvikovą padarome apie 20 klaidų – nesuprantame“, – grįžęs į Lietuvą kalbėjo pagrindiniu Lietuvos rinktinės įžaidėju Europos čempionate tikriausiai būsiantis A.Mažutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius