Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 14

Mindaugas Balčiūnas: Pauliaus Motiejūno Lietuvos krepšinio federacijoje laukia didelis vaidmuo

Lietuvos krepšinio federacija patvirtino – Paulius Motiejūnas palieka Kauno „Žalgirio“ generalinio direktoriaus postą ir nuo trečiadienio pradeda eiti atsakingas vykdomojo direktoriaus pareigas federacijoje. „P.Motiejūnas neabejotinai sustiprins mūsų darbą ir galimybes. Tai buvo geriausia kandidatūra“, – 15min.lt tvirtino LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.
Paulius Motiejūnas, Vladimiras Romanovas ir Arvydas Sabonis
Paulius Motiejūnas, Vladimiras Romanovas ir Arvydas Sabonis / BFL nuotr.

Trečiadienį LKF oficialiai pristatys P.Motiejūną, kaip vykdomąjį direktorių, tačiau portalui 15min.lt M.Balčiūnas išsamiau papasakojo apie tai, kas lauks naujojo federacijos atstovo.

„Jokiais būdais neįvyko joks P.Motiejūno perpirkimas iš Kauno „Žalgirio“. Dabar šio žmogaus lauks nauja karjeros stotelė – kupina didelių ir atsakingų darbų. Iš tikro, labai džiaugiamės, kad būtent Paulius papildė mūsų kolektyvą. Jis turi labai daug patirties ir yra vienas geriausių šios srities vadybininkų Lietuvoje“, – pasakojo M.Balčiūnas.

LKF gen.sekretoriaus teigimu, P.Motiejūnas bus atsakingas už tarptautinius krepšinio renginius Lietuvoje, krepšinio projektų vystymą, biudžetų generavimą.

Jeigu Lietuvai bus patikėta garbė rengti 2012-ųjų Londono olimpinių žaidynių krepšinio atrankos turnyrą, P.Motiejūnas būtų atsakingas už šios atrankos organizavimą.

„Ant Pauliaus pečių guls didelė atsakomybė. Jeigu „Žalgiryje“ jam teko dirbti su viena komanda, tai Lietuvos krepšinio federacijoje jo darbų ir atsakomybių spektras bus labai platus. Kiek vėliau konkrečiai įvardysime visus P.Motiejūno laukiančius darbus“, – kalbėjo M.Balčiūnas.

P.Motiejūnas Kauno „Žalgirio“ generaliniu direktoriumi dirbo trejus metus, o prieš tai jis ėjo komandos komunikacijos direktoriaus pareigas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius