Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 28

Mindaugas Balčiūnas: Sabo planai nesikeičia – jis sieks LKF prezidento posto

Lietuvos krepšinio federacijos vadovai Vladas Garastas ir Mindaugas Balčiūnas aplankė Kauno klinikose po širdies smūgio sveikstantį Arvydą Sabonį.
Mindaugas Balčiūnas
Mindaugas Balčiūnas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

M.Balčiūnas 15min.lt patikino, kad legendinio krepšininko nuotaika puiki, o dėl Sabo sveikatos sutrikimo kilusį ažiotažą pavadino hiperbolizuotu.

M.Balčiūnas taip pat paneigė kalbas, kad šis įvykis gali turėti įtakos A.Sabonio apsisprendimui siekti LKF prezidento posto. Kaip žinoma, Sabas kol kas vienintelis viešai pareiškė sieksiąs šių pareigų, kai baigsis V.Garasto kadencija. Rinkimai įvyks spalio 24 dieną.

„Vertinant situaciją, galima sakyti, kad viskas gerai. Arvydas nepraranda geros nuotaikos, yra linksmas. Situacija stabilizavosi“, – įspūdžiais po susitikimo su Sabu dalijosi M.Balčiūnas.

„Daug nekalbėjome, paspaudėme ranką, palinkėjome sėkmės ir tiek. Manau, kad šis įvykis visuomenėje buvo labai hiperbolizuotas. Bet tokioje situacijoje tai natūralu“, – pridūrė M.Balčiūnas.

„Kaip šis įvykis įtakos LKF prezidento rinkimus? Niekaip. Absoliučiai niekaip. Žinoma, kad Arvydas išliks kandidatu. Jis puikiai jaučiasi. Po tokių sveikatos sutrikimų žmonės maratonus bėgioja. Kraujo sistemos ligos yra didžiausia žmonijos problema, tai nėra kažkas išskirtinio“, – teigė M.Balčiūnas.

„Net kalbos nebuvo apie tai, kad Arvydas gali persigalvoti. Viskas lieka kaip buvę. Tai trumpalaikis sveikatos sutrikimas. Aišku, žiūrint į ateitį į jį reikia atsižvelgti. Bet prezidento poste jam nereikės 40 minučių praleisti aikštelėje. Jam reikės ramiai atstovauti federacijai ir šaliai, ir jis tai puikiai darys“, – kalbėjo LKF generalinis sekretorius.

Tiesa, M.Balčiūnas pripažino, kad „EuroBasket 2011“ ambasadoriaus pareigos ir čempionato metu tekęs milžiniškas darbų krūvis galėjo prisidėti prie Sabo sveikatos sutrikimo.

„Taip, ambasadoriaus darbas Arvydą išvargino. Buvo intensyvi veikla ir čempionato metu, daug susitikimų ir panašiai. Manau, įvairių faktorių susidėjimas į vieną krūvą iššaukė tą dalyką. Nuovargis, ilgas čempionatas, fizinis krūvis padarė savo“, – 15min.lt kalbėjo  M.Balčiūnas.

„Ačiū Dievui, kad viskas laimingai baigėsi. Kauno klinikų profesionalumas yra aukščiausio lygio. Blogame kontekste yra ir gerų dalykų: gerai, kad tokia nelaimė nutiko Kaune – šalia patikimų žmonių, patikimų gydytojų“, – pridūrė vienas LKF vadovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius