-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 29

Moterų krepšinio rinktinė – be Šalkauskės

Europos moterų čempionatui besirengianti Lietuvos rinktinė patyrė dar vieną nuostolį. Paaiškėjo, kad dėl nėštumo komandai negalės padėti vidurio puolėja Iveta Šalkauskė. Anksčiau dėl traumų Lietuvos nacionalinė ekipa neteko Aurimės Rinkevičiūtės ir Jurgitos Štreimikytės-Virbickienės.
Lietuvos rinktinė patyrė dar vieną nuostolį
Lietuvos rinktinė patyrė dar vieną nuostolį. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Taip jau išėjo, kad rinktinės gretos sumažėjo ne dėl mano sprendimo. Žinia, kad Iveta laukiasi kūdikio, pačiai krepšininkei yra džiugi, o komandai – labai skausminga. Iki Europos čempionato liko vos savaitė, todėl mums tai yra tikras šokas. Iveta yra patyrusi žaidėja, jai komandoje buvo numatytas vienas svarbiausių vaidmenų. Sudėjus visus mūsų nuostolius, galima sakyti, kad netektys yra labai skausmingos. Tai, ką turime, labai skiriasi nuo to, ką galėjome turėti. Tačiau gyvenimas tęsiasi, atsiveria visos galimybės jaunimui. Kokybiškai mūsų komanda susilpnėjo, tačiau morališiai – ne. Mūsų tikslas lieka tas pats – iškovoti kelialapį į pasaulio pirmenybes“, – Lietuvos krepšinio federacijos oficialiai interneto svetainei sakė Lietuvos rinktinės treneris Rūtenis Paulauskas.

I.Šalkauskės vietą komandoje turėtų užimti Laima Rickevičiūtė iš Marijampolės „Arvi“. Iš viso Lietuvos rinktinės kandidačių sąraše dabar yra 13 žaidėjų.

Nacionalinės komandos treneriams nerimą kelia Dainos Staugaitienės trauma. Vilniaus TEO krepšininkė visiškai negali sportuoti, todėl iki paskutinės akimirkos su komanda bus gynėja Greta Lukšytė.

Prieš Europos čempionatą Lietuvos rinktinė žais dar dvejas kontrolines rungtynes Kauno sporto halėje. Birželio 1 dieną mūsiškės susikaus su ispanėmis, o birželio 3-iąją – su rusėmis. Abiejų rungtynių pradžia – 18 val. Į Latviją mūsų šalies komanda išvyks birželio 5 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius