-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 11 12

Moterų lygoje – penktoji „VIČI–Aisčių“ pergalė

Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionate penktadienį sužaistos dvejos rungtynės. Vienvaldės čempionato lyderės, Kauno „VIČI–Aisčių“ krepšininkės, laimėjo penktą susitikimą iš eilės.
lmkl
lmkl
Temos: 1 Moteris

Kaunietės susitiko su pirmenybių autsaidere, Šiaulių „Rūtos“ komanda. Galima sakyti, kad dvikovos baigtis buvo nulemta per 10 pirmųjų minučių, kurias „VIČI–Aistės“ laimėjo 25:4. Po antro kėlinio viešnių penketas pirmavo 58:23, o galutinis rungtynių rezultatas – 104:45. Vilnietėms tai buvo penktoji pergalė, šiaulietėms – jau šeštas iš eilės pralaimėtas susitikimas. Nugalėtojų ekipoje rezultatyviausia buvo 19 taškų surinkusi M.Solopova, po 15 taškų pelnė L.Pikčiūtė (ji dar14 kartų atkovojo kamuolį) ir L.Kemežys. Šeimininkių komandoje be ketimo visas rungtynes žaidusi S.baliutavičiūtė surinko 16 taškų.

Kitose rungtynėse jėgas išmėgino dėl antros vietos kovojančios Kauno „LKKA–Aistės“ ir sostinės MRU ekipa. Studenčių ginčą Vilniuje vis dėlto laimėjo kaunietės – 70:53. Nors dabar abi ekipos turi po 4 pergales, į antrą vietą pakilo „LKKA–Aistės“. Nugalėtojų ekipoje nesulaikoma buvo S.Okockytė, pelniusi 32 taškus. MRU komandoje po 13 taškų surinko Š.Povilonytė ir S.Martinkutė. 

Šeštadienį LMKL čempionate bus sužaistos vienerios rungtynės – Klaipėdoje vietos „Lemminkainen“ susitiks su Kauno „Laisve KRS“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius