-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 16

MRU ekipai įteikta LSKL reguliariojo sezono nugalėtojų taurė

Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) reguliariojo sezono nugalėtojai Mykolo Romerio universiteto (MRU) krepšininkai nieko nelėmusiose atkeltose paskutinio turo rungtynėse namuose rezultatu 84:85 (21:23, 25:20, 14:29, 24:13) nusileido Lietuvos sporto universiteto (LSU) komandai.
MRU vaikinų komanda įsitvirtino LSKL lyderės pozicijoje
MRU vaikinų komanda įsitvirtino LSKL lyderės pozicijoje / lskl.lt nuotr.

Edo Nickaus vedama komanda kelis kartus pirmavo ir dviženkle taškų persvara – pirmajame kėlinyje – 19:9, 21:11, ketvirtojo kėlinio pradžioje – 72:60, tačiau rungtynių pabaiga buvo itin įtempta ir nugalėtojas sprendėsi paskutinėmis dvikovos sekundėmis.

LSU gretose išsiskyrė Šarūnas Vingelis (23 tšk.), Šarūnas Beniušis (16 tšk. ir 12 atk. kam.), Taurantas Tamošiūnas (14 tšk.), Paulius Petrilevičius ir Karolis Babkauskas (po 10 tšk.).

MRU komandoje sėkmingiausiai žaidė Antanas Udras (19 tšk.), Eimantas Bendžius (15 tšk.), Dovis Bičkauskis (13 tšk.), Julius Kazakauskas (12 tšk.) ir Osvaldas Olisevičius (11 taškų).

„Tai buvo reto grožio rungtynės, vertos net finalo. Šiemet LSKL pirmenybės – itin intriguojančios ir nenuspėjamos: keturių-penkių pirmaujančių komandų lygis itin aukštas ir panašus. Jei reikėtų prognozuoti, kas taps čempionais, net nesiryžčiau“, – kalbėjo šias rungtynes Vilniuje stebėjęs LSKL prezidentas Rimantas Cibauskas.

Jis po dvikovos MRU komandai įteikė LSKL reguliariojo sezono nugalėtojos taurę.

MRU ekipa šiuo trofėjumi džiaugiasi jau antrus metus iš eilės. Be to, pernai MRU ne tik laimėjo reguliarųjį sezoną, bet ir triumfavo LSKL finale. Tąkart Kauno sporto halėje vykusiame finale vilniečiai rezultatu 80:74 įveikė tą pačią LSU komandą.

LSKL reguliarusis sezonas baigsis pirmadienį – bus žaidžiamos trejos rungtynės, kuriose Klaipėdos universitetas (KU) namuose priims Vilniaus universitetą (VU), Šiaulių universitetas (ŠU) savo aikštėje kovos su Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) komanda ir Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) žaidėjai išmėgins jėgas su Kauno technologijos universiteto (KTU) studentais.

Būtent po šio turo ir paaiškės ketvirtasis LSKL finalo ketverto dalyvis. Juo taps arba KU, arba ŠU ekipa.

Jei klaipėdiečiai paskutines reguliaraus čempionato rungtynes laimėtų, o šiauliečiai – pralaimėtų, tada kelialapis į LSKL finalo ketverto varžybas atitektų pajūrio atstovams. Jei klaipėdiečiai pralaimėtų, tada šiauliečiai net ir nesėkmės atveju kovotų dėl LSKL medalių.

Jau aišku, kad bet kokiu atveju šiemet dėl medalių nebekovos VU, LEU, VGTU ir KTU ekipos.

LSKL reguliariojo sezono turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pralaimėjimai, taškai):

1. MRU 16 13 3 29

2. VDU 16 12 4 28

3. LSU 16 12 4 28

4. ŠU 15 9 6 24

5. KU 15 9 6 24

6. VU 15 6 9 21

7. LEU 15 4 11 19

8. VGTU 15 2 13 17

9. KTU 15 2 13 17

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius