Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 12

Naktinis krepšinio turnyras vyks bet kokiu oru

Penktus metus iš eilės vykstantis tradicinis 3×3 krepšinio turnyras "Krepšinio naktis-13" šiemet laukia ir didesnio dalyvių skaičiaus. Anot renginio organizatorių, liepos 19 d. vyksiančios varžybos Kėdainiuose pasiūlys ir dar daugiau pramogų.
Naktinis krepšinis Kaune
Naktinis krepšinis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

„Šį kartą turnyre dalyvauti kviečiame krepšinio mėgėjus nuo 10 iki 50 metų. Visų susirinkusiųjų lauks ne tik krepšinis, bet ir muzika, konkursai, prizai“, – sakė „Krepšinio nakties-13“ turnyro organizatoriai.

Dalyviai bus suskirstyti į 3 amžiaus grupes. Vakare nuo 20.00 val. krepšinio aikštelėje jėgas galės išbandyti jaunesnieji turnyro dalyviai, vėliau grumsis vyresnieji krepšininkai.

„Kėdainių J.Radvilos kolegijos sporto aikštyne vyksta daug įvairių renginių, tad džiugu, kad ir šis ilgametis tradicinis naktinio krepšinio turnyras vyks erdviose krepšinio aikštelėse. Kadangi jaunimas mėgsta naktines pramogas, numatoma ir daugiau linksmybių visiems turnyro lankytojams – užtikrinsime, kad vietos netrūktų nė vienai renginio pramogai ir laiką gerai praleistų visi atvykusieji.

Be tradicinių tritaškių ir baudų metimo konkursų, vyks metimo iš aikštės vidurio varžytuvės: pirmasis pataikęs laimės dviratį.Taip pat galvojame ir apie „Oro karaliaus“ konkursą. Prie pulto visą renginį vairuos DJ Justin Shake, o prizai ir medaliai atiteks stipriausiems“, – sakė klubo Ekipa vadovas Eugenijus Katauskas.

Naktinio krepšinio turnyrą organizuoja Krepšinio renginių klubas EKIPA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius