Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 27

NBA: „Heat“ iki Rytų konferencijos nugalėtojų titulo trūksta tik vienos pergalės

Antradienį buvo sužaistosios ketvirtosios NBA Rytų konferencijos finalo serijos rungtynės. „Miami Heat“ komanda namuose dar kartą nugalėjo „Indiana Pacers“ ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3-1.
„Heat“ – „Pacers“
„Heat“ – „Pacers“ / „Scanpix“ nuotr.

„Miami Heat“ – „Indiana Pacers“ 102:90 (27:19, 22:25, 31:20, 22:26)

Praėjusio sezono NBA čempionams „Heat“ krepšininkams iki Rytų konferencijos nugalėtojų vardo trūksta vos vienos pergalės. Kuo toliau, tuo lengviau. Taip galima pavadinti „Heat“ žaidimą šioje serijoje. Šiose rungtynėse šeimininkai visą laiką pirmavo, o vienu metu turėjo net 23 taškų pranašumą.

Chrisas Boshas užvedė komandą rungtynių pradžioje, o vėliau savo darbą padarė LeBronas Jamesas, surinkęs 32 taškus ir atkovojęs 10 kamuolių. C.Boshas iš viso pelnė 25 taškus ir tai beveik daugiau negu visi jo taškai trijose prieš tai rungtynėse šioje serijoje. D.Wayde'as pridėjo 15 taškų. 

„Pacers“ komandai 23 taškus pelnė Paulas George'as. Davidas Westas rinko 20 taškų ir 12 atkovotų kamuolių. George'as Hillas pridėjo 15 taškų. Lance'as Stephensonas, kuris gyrėsi, kad yra įstrigęs LeBrono Jameso galvoje, tepelnė devynis taškus, o Roy Hibbertas buvo apskritai anuliuotas iš žaidimo ir per 22 minutes nepelnė nė taško.

Iki šiol tik „Los Angeles Lakers“ ir „Boston Celtics“ klubai dalyvavo keturiuose iš eilės NBA finaluose. „Miami Heat“ gali prisijungti prie šio dalyvių klubo.

Tai buvo 74-osios atkrintamosios rungtynės, kuriose LeBronas Jamesas pelnė bent 25 taškus, atkovojo penkis kamuolius ir atliko penkis rezultatyvius perdavimus. Šiuo rezultatu jis pranoko Michaelą Jordaną. 

„Heat“: LeBronas Jamesas 32 (11/18 dvit., 2/3 trit., 4/4 baud., 10 atk. kam., 5 rez. perd.), Chrisas Boshas 25 (4/7 dvit., 3/5 trit., 8/10 baud.), Dwyane‘as Wade‘as 15 (4/12 met., 7/7 baud.), Ray Allenas 9, Norrisas Cole‘as 7.

„Pacers“: Paulas George‘as 23, Davidas Westas 20 (12 atk. kam.), George‘‘as Hillas 15, Luisas Scola 12, Lance‘as Stephensonas 9.

VIDEO: Rungtynių apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius