Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 23 /14:38

NBA bus daugiau lietuvių: skautas Benas Matkevičius dirbs „Boston Celtics“ klube

Pastaruosius trejus su puse metų Maskvos CSKA klube dirbęs treneris-skautas Benas Matkevičius papildė NBA lygos „Boston Celtics“ klubo trenerių štabą. 31-erių metų Vilniuje gimęs lietuvis nuo praėjusios vasaros taip pat dirba ir mūsų šalies vyrų krepšinio rinktinėje.
Benas Matkevičius
Benas Matkevičius / Tomo Tumalovičiaus nuotr./Krepšinio širdis

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Apie naują buvusio Vilniaus „Statybos“ krepšininko Vilmanto Matkevičiaus sūnaus Beno karjeros etapą pranešė CSKA klubo interneto svetainė. Joje rašoma, kad Maskvos klubas nedarė kliūčių specialistui išvykti dirbti į NBA.

„Mėgavausi darbu aukščiausiame Europos krepšinio lygyje ir esu labai dėkingas už šią patirtį. Suprantu, kad nebūčiau ten, kur esu be kitų žmonių pagalbos. Pirmiausia turiu padėkoti treneriui Jonui Kazlauskui, kuris pasikvietė mane į CSKA komandą ir suteikė šansą dirbti su geriausiais.

Ačiū tariu ir Ettore Messinai, kuris mane „užaugino“. Kartu dirbome dvejus metus ir jis padėjo man daug ką pamatyti kitomis akimis ir būti tuo, kuo esu šiandien“, – CSKA interneto svetainei sakė B.Matkevičius.

Apie naują B.Matkevičiaus karjeros etapą „Celtics“ klubas dar nepaskelbė, tačiau, anot informacijos CSKA svetainėje, B.Matkevičius Bostone dirbs skautu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius