Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 22

P.Gasolio rekordas ir ketvirtoji NBA čempionų pergalė (visi rezultatai, video, „Top 10“)

Dvyliktą pergalę keturioliktose Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo čempiono titulą ginantis Los Andželo „Lakers“ klubas.
P.Gasolis pasiekė fantastišką asmeninį rekordą
„Golden State Warriors“ patyrė antrą nesėkmę iš eilės / „Scanpix“ nuotr.

Vakarų konferencijos Ramiojo vandenyno divizione pirmaujantys „Lakers“ krepšininkai sekmadienį namuose 117:89 (37:21, 32:20, 26:19, 22:29) sutriuškino antroje pozicijoje Ramiojo vandenyno divizione esančią „Golden State Warriors“ (7 pergalės ir 6 pralaimėjimai) komandą.

28 taškus arenos šeimininkams, kurie čempionate iškovojo ketvirtą pergalę iš eilės, pelnė Pau Gasolis, 20 – Kobe Bryantas, 17 – Shannonas Brownas, 15 – Lamaras Odomas (10 atkovotų kamuolių), 9 – Mattas Barnesas, 8 – Derekas Fisheris.

Ispanas Pau Gasolis tapo tik trečiuoju krepšininku NBA istorijoje, kuris pelnė daugiau nei dvidešimt taškų ir pataikė visus savo metimus. Krepšininkas įmetė visus 10 dvitaškių ir visus aštuonis baudų metimus. Be to, jis atkovojo devynis kamuolius ir atliko penkis rezultatyvius perdavimus.

Prieš 22 metus tokį rezultatą pavyko pasiekti Charlesui Barkley, o prieš dvi dienas P.Gasolio komandos draugui Mattui Barnesui. „Tai, ką man ir Mattui pavyko pasiekti per šį savaitgalį, yra kažkas nenormalaus. Bet tai yra puikus ženklas ir aš labai laimingas. Per rungtynes nemąsčiau apie tai, kad pakartočiau Matto pasiekimą. Šiandien buvo mano diena, bet be komandos draugų to nebūčiau pasiekęs“, – sakė P.Gasolis.

Svečių, kuriems tai buvo antras pralaimėjimas iš eilės, gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Dorellas Wrightas (16 tšk.), Stephenas Curry bei Jeremy Linas (po 13 tšk.), Vladimiras Radmanovičius, Jeffas Adrienas ir Andris Biedrinis (po 9 tšk.). 

Kitų sekmadienio NBA rungtynių rezultatai
 
Detroito „Pistons“115110Vašingtono „Wizards“

 

 
Sakramento „Kings“7175Naujojo Orleano „Hornets“
  
VIDEO: NBA TV Top 10: November 21st

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius