Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 10

NBA: Jonas Valančiūnas savo kaltę išpirkinėjo aikštėje – buvo rezultatyviausias per karjerą

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį „Toronto Raptors“ klubas pasiekė jau ketvirtąją pergalę iš eilės, o Jonas Valančiūnas įrodė, kad klubo vadovai buvo teisūs leisdami jam žaisti po incidento krepšininkui sėdus prie vairo išgėrus.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį namuose „Raptors“ komanda beveik 19 tūkstančių žiūrovų akivaizdoje 125:114 (34:28, 34:32, 30:29, 37:35) nugalėjo antrą nesėkmę iš eilės patyrusius bei keturioliktojoje pozicijoje Rytų konferencijoje esančius „Philadephia 76ers“ (17 pergalių ir 61 pralaimėjimas) krepšininkus.

Starto penkete žaidęs lietuvis pasižymėjo jau 23-iuoju dvigubu dubliu šį sezoną – į varžovų krepšį įmetė 26 taškus (karjeros NBA lygoje rekordas) ir po krepšiais atkovojo 12 (3 – puolime) kamuolius. Be to, jis atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo 2 varžovų metimus, kartą suklydo bei dusyk prasižengė. Per 37 žaidimo minutes (36:56) J.Valančiūnas pataikė 10 dvitaškių metimų iš 14 ir realizavo 6 baudų metimus iš 8.

29 taškais prie septintosios „Raptors“ pergalės per aštuonis paskutiniuosius mačus prisidėjo Kyle'as Lowry'is, 17 – Patrickas Pattersonas ir DeMaras DeRozanas, 11 – Terrence'as Rossas, 8 – Greivis Vasquezas, 7 – Tyleris Hansbroughas bei Johnas Salmonsas.

Svečių gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Henry'is Simsas (22 tšk.), Michaelas Carteris-Williamsas (19 tšk.), Jamesas Andersonas (17 tšk.), Thaddeusas Youngas (16 tšk.), Elliotas Williamsas ir Tony'is Wrotenas (po 11 tšk.) bei Hollisas Thompsonas (8 taškai).

VIDEO: Jonas Valančiūnas
VIDEO: Jono Valančiūno komentaras
VIDEO: Apžvalga

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius