Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 10

NBA legenda Michaelas Jordanas: „Šio sezono MVP yra Derrickas Rose'as“

Legendinis Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkas Michaelas Jordanas turi savo favoritą renkant naudingiausią šio sezono lygos krepšininką (MVP).
Derrickas Rose'as šiemet demonstruoja įspūdingą žaidimą.
Derrickas Rose'as šiemet demonstruoja įspūdingą žaidimą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šarlotės „Bobcats“ savininkas, po savo komandos pralaimėjimo 84:101 Čikagos „Bulls“ krepšininkams, pareiškė, kad naudingiausiu žaidėju turėtų tapti Derrickas Rose'as.

„Derrickas yra šio sezono MVP. Jis rungtyniauja labai gerai ir nusipelnė to. Be jokių abejonių. Jeigu ir negaus dabar, jis dar turi daug laiko ir vieną dieną tikrai taps naudingiausiu“, – įsitikinęs 5 kartus MVP titulą laimėjęs amerikietis.

Vidutiniškai 24,5 taško renkantis, 4,3 atšokusio kamuolio atkovojantis ir 8,1 rezultatyvaus perdavimo šį sezoną atliekantis D.Rose'as nesureikšmina galimo laimėjimo, teigdamas, kad jam svarbiausia komandos pergalės.

„Labai malonu, kad Michaelas taip galvoja, tačiau mes tiesiog bandome laimėti kiekvieną susitikimą. Nusipelnysiu MVP tik tuo atveju, jeigu toliau žengsime pergalių keliu. Tiesiog turime toliau žaisti energingai, gerai gintis ir kautis iš visų jėgų“, – kuklinosi gynėjas.

„Bulls“ (45 ir 18) Rytų konferencijoje užima antrąją vietą. NBA apžvalgininkai D.Rose'ą kol kas įvardija kaip trečią kandidatą MVP lenktynėse. Tapti naudingiausiu sezono žaidėju, ekspertų nuomone, daugiau šansų turi tik Amare'as Stoudemire'as (Niujorko „Knicks“) ir LeBronas Jamesas (Majamio „Heat“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius