Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 28

NBA lygoje „Celtics“ atsinaujina iš pagrindų – į „Nets“ išsiųsti Kevinas Garnettas ir Paulas Pierce'as

NBA lygą sudrebino didžiuliai mainai – „Boston Celtics“ ir „Brooklyn Nets“ susitarė dėl mainų, po kurių net aštuoni krepšininkai apsikeis komandomis.
Kevinas Garnettas ir Paulas Pierce'as
Kevinas Garnettas ir Paulas Pierce'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vyriausiąjį trenerį Docą Riversą praradęs „Celtics“ klubas nusprendė kaip reikiant atsinaujinti ir į „Nets“ ekipą išsiuntė tris veteranus – Keviną Garnettą, Paulą Piere'ą ir Jasoną Terry.

Už tai „keltai“ gaus net tris ateities pirmojo rato šaukimus (2014, 2016 ir 2018 metų), o taip pat dar penkis krepšininkus – Krisą Humphriesą, Geraldą Wallace'ą, Tornikę Shengelia, Reggie Evansą ir Keithą Bogansą.

Šie mainai NBA lygos patvirtinti bus tik po liepos 10-osios dienos, kai NBA leis sudarinėti sutartis su krepšininkais, turinčiais laisvojo agento statusą.

Šiais mainais „Celitcs“ galutinai išardė savo „Didįjį ketvertą“ – 2007 m. į komandą atvykę Ray Allenas ir K.Garnettas prisijungė prie P.Pierce'o ir 2008 m. iškovojo NBA čempionų žiedus.

Vis dėlto „Celtics“ nesugebėjo pernai išsaugoti R.Alleno, kuris persikėlė į „Miami Heat“, o neseniai į „Los Angeles Clippers“ ekipą išvyko ir treneris D.Riversas.

„Nets“ klubas po šių mainų krepšininkų atlyginimams išleis apie 100 mln. JAV dolerių per metus, o dar 80 mln. mokės lygai kaip prabangos mokestį.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius