Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 08

NBA lygos lokautas artėja prie pabaigos

Trečiadienį NBA lygos atstovai, lygos klubų savininkai bei žaidėjų profsąjungos vadovai penkių valandų susitikime numalšino aistras dėl lokauto. Kaip praneša „CBS Sports“ televizijos kanalas, susitikimas davė vaisių ir gali būti didelis žingsnis iki naujos kolektyvinės darbo sutarties pasirašymo, taip išvengiant lygos gyvenimą ir 2011-2012 m. sezoną sustabdysiančio lokauto.
Dirkas Nowitzkis ir Pau Gasolis
Jeigu NBA lokautas baigsis netrukus, apie žaidimą Europos klubuose svarstę Dirkas Nowitzkis ir Pau Gasolis turės grįžti į JAV. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Šalių susitikimas bus tęsiamas ketvirtadienį bei penktadienį. Pasak šalių atstovų, principinis susitarimas pasiektas, tačiau sutartis nėra pasirašyta.

Kaip teigia žaidėjų sąjungos prezidentas Billy Hunteris, „atėjo laikas užbaigti visą šį reikalą“.

Jam antrino ir „Los Angeles Lakers“ klubo bei žaidėjų sąjungos atstovas Derekas Fisheris, sąkydamas, kad pagaliau susitikimai įgavo pozityvų toną.

Lokauto pabaiga reikštų, jog sutartis su Europos krepšinio klubais pasirašę NBA krepšininkai nedelsiant turėtų grįžti į JAV ir rengtis artėjančiam sezonui.

Vienintelis krepšininkas, sukirtęs rankomis su Lietuvos klubais bei turintis sutartį su NBA komanda, yra gynėjas Ty Lawsonas, neseniai atvykęs į Lietuvą atstovauti Kauno „Žalgiriui“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius