Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 30

NBA veteranas Brianas Scalabrine'as: „Mėgaujuosi žaidimu Europoje“

NBA Briano Scalabrine'io pasirodymas aikštėje buvo pasitinkamas su šypsena. Amerikietis dažniausiai rungtyniaudavo tik po kelias minutes, o kartais net nepakildavo nuo atsarginių suolo.
Brianas Scalabrine'as
Brianas Scalabrine'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Vis dėlto lokauto metu krepšininkui persikėlus į Europą, situacija pasikeitė. B.Scalabrine'is naudingai žaidžia Trevizo „Benetton“ komandoje ir mėgaujasi pilnaverčiu žaidimu.

„Paskutiniaisiais sezonais, jei nedalyvaudavau rungtynėse, tekdavo individualiai dirbti treniruotėse. Tačiau pilnaverčio žaidimo penki prieš penkis daug gauti vis tiek netekdavo. Bet dabar man labai gera, nes pagaliau galiu vėl daug rungtyniauti. Dabar aš tiesiog mėgaujuosi krepšiniu. Iš pradžių buvo sudėtinga priprasti prie itališko krepšinio, tačiau dabar juo tik mėgaujuosi“, – džiaugsmo savo patirtimi Europoje neslėpė paskutinį sezoną Čikagos „Bulls“ gretose praleidęs puolėjas.

Italijos čempionate B.Scalabrine'is tapo vienu „Benetton“ lyderių. Per vienerias rungtynes 33 metų 206 cm ūgio amerikietis vidutiniškai renka po 14 taškų (72 proc. dvit., 67 proc. trit.), atkovoja 3,4 kamuolio ir atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius