Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 30

Ne visas, o tik atkrintamąsias pasaulio jaunių krepšinio čempionato rungtynes transliuosianti „Lietuvos ryto“ televizija: kalti latviai

Lietuvos devyniolikmečių krepšininkų rinktinė ketvirtadienį pradeda mūšius pasaulio jaunių (iki 19 metų) čempionate Latvijoje. Nors „Lietuvos ryto“ televizija prieš pirmenybes žadėjo parodyti visas lietuvių rungtynes, transliacijos prasidės tik nuo atkrintamųjų varžybų.
Rungtynių akimirka
Lietuvos krepšinio sirgaliai devyniolikmečių rinkitnės kovas galės išvysti tik nuo ketvirtfinalio. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Televizijos generalinis direktorius Edmundas Jakilaitis ketvirtadienį išplatintame pranešime tvirtina, jog dėl transliacijų pasikeitimo kalti latviai – vietinis transliuotojas apsisprendė nerodyti grupės rungtynių.

„Po ilgų derybų kaimyninės šalies transliuotojas priėmė būtent tokį sprendimą, kuris užkerta kelią parodyti  Lietuvos jaunių rinktinės startą šiame čempionate. Tačiau mes, kaip ir daugelis aistruolių, neabejojame, jog mūsų krepšininkai tikrai pateks į ketvirtfinalį ir jau nuo liepos 8 dienos (penktadienio) visi kartu galėsime stebėti lemiamas kovas ir palaikyti saviškius“, – sakė kanalo vadovas.

Lietuviai čempionatą pradės C grupėje, kur žais kartu su Kroatijos, Korėjos ir Kanados rinktinėmis. Į antrą pirmenybių etapą – F grupę – Kazio Maksvyčio auklėtiniai patektų užėmę vieną iš trijų pirmųjų grupės vietų.

Tuo tarpu atkrintamosiose turnyro varžybose, kurias ir transliuos „Lietuvos ryto“ televizija, varžysis keturios stipriausios F grupės komandos.

Jono Valančiūno vedama ir pernai Europos čempione tapusi Lietuvos jaunių rinktinė yra laikoma viena iš pagrindinių čempionato favoričių. Lietuvos krepšinio federacija (LKF) komandai yra iškėlusi tikslą iškovoti medalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius