-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 15

Nemaloni „Šiaulių“ klubo staigmena Baltijos krepšinio lygos ketvirtfinalyje

Šeštadienį atsakomosiose Baltijos krepšinio lygos (BBL) ketvirtfinalio rungtynėse „Šiaulių“ klubas svečiuose 68:71 (20:21, 20:26, 15:9, 13:15) nusileido „Ventspils“ (Latvija) komandai, tačiau pateko į turnyro pusfinalį, nes pirmąjį susitikimą savo aikštėje laimėjo šešių taškų skirtumu – 66:60 (14:15, 21:13, 20:8, 11:24).
Kauno „Žalgiris“ – Šiaulių „Šiauliai“
Kauno „Žalgiris“ – Šiaulių „Šiauliai“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tad po šios serijos mačų tapo aišku, kad BBL turės naują čempioną, mat „Ventspils“ gynė šį vardą.

Pirmoje šeštadienio rungtynių pusėje Latvijos klubas kelis kartus buvo įgijęs aštuonių taškų persvarą, tačiau Lietuvos ekipa pasivydavo šeimininkus, o likus žaisti šešias minutes jau šiauliečiai persvėrė rezultatą savo naudai – 60:58.

Visgi aikštės šeimininkai dviejų minučių atkarpą laimėjo 8:0 ir ne tik išsiveržė į priekį, bet ir išlygino bendrą abiejų rungtynių rezultatą – 66:60.

Prasidėjus paskutinei mačo minutei svečių deficitas sumažėjo iki saugaus penkių taškų (64:69), o Darius Pakamanis likus žaisti 8,2 sekundės tiksliai realizavo abi baudas – 66:69.

„Ventspils“ ir„Šiaulių“  atstovai per likusį laiką tik baudomis pelnė taškus ir mūsų šalies ekipa galiausiai iškovojo kelialapį į kitą BBL čempionato etapą

18 taškų į aikštelės šeimininkų krepšį įmetė šeštadienį įmetė Derekas Needhamas, 16 – Travisas Leslie's, po 11 – Vytautas Šulskis ir Rokas Giedraitis.

Pralaimėjusiųjų gretose išsiskyrė Rolandas Zakis (14 tšk.), Harvey'us Grantas (13 tšk.) bei Akselis Vaigoras (10 taškų).

Pusfinalyje šiauliečių laukia dvikova su Tamperės „Pyrinto“ (Suomija) komanda, kuri ketvirtfinalyje du kartus – 91:61 ir 97:95 – nugalėjo Kėdainių „Nevėžiį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius