Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 30

Nepaisant pergalės „Šiaulių“ žaidėjai sulaukė Antano Sireikos kritikos: „Komandai už žaidimą parašyčiau tik penketą“

Gebėjimą gerai gintis ketvirtajame kėlinyje pademonstravusi „Šiaulių“ ekipa Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse per pratęsimą 77:72 (13:18, 16:20, 13:14, 20:12, 13:8) palaužė kovinguosius panevėžiečius ir atsirevanšavo už nesėkmę pirmajame tarpusavio LKL reguliariojo čempionate mače.
Antanas Sireika
Antanas Sireika / Mindaugo Kašalyno nuotr.

„Viską lėmė kelios smulkmenos rungtynių pabaigoje, kai šiauliečiai atsikovojo puolime kamuolį. Fortūna šypsojosi varžovams – matėte, kaip Davidas Weaveris tiksliai pamušė atšokusį kamuolį į krepšį. Nors esame gerai fiziškai pasiruošę, ne paskutinį vaidmenį suvaidino ir jėgos. Jų pabaigoje kiek pritrūko.

Tačiau mes žaidėme tikrai neprastai, bet gaila, kad nepasikartojo pirmų tarpusavio rungtynių scenarijus. Tikėjomės fiziškai sunkios dvikovos, žinojome, kaip bus sunku baudos aikštelėje. Šiandien mes labai gerai taikėme zoninę gynybą“, – mačą analizavo Panevėžio ekipos įžaidėjas Tomas Rinkevičius.

„Šiandien dažnai klydome, bet išlikome vieningi. Žaidėme prastai, bet pergalė yra pergalė. Prieš atkrintamąsias varžybas visi žaidžia ypač susikaupę, nes nori užsitikrinti geresnę poziciją turnyro lentelėje. Tikėjausi, kad šios rungtynės bus nelengvos, nes puikiai prisiminiau, kaip baigėsi mūsų pirmoji tarpusavio dvikova“, – sakė „Šiaulių“ legionierius Davidas Weaveris.

„Šiandien trenerio balso stygoms teko didžiulė apkrova. Komanda akivaizdžiai nebuvo nusiteikusi tokiam pasipriešinimui, – kalbėjo „Šiaulių“ treneris Antanas Sireika. - Ne, mūsų forma nesuprastėjo, bet po gerų varžybų su „Lietuvos rytu“, „Rūdupiu“ vyrai kiek atsipalaidavo, pro pirštus pažiūrėjo į šiandienos rungtynes. Gerai, kad tai nutiko dabar, o ne per atkrintamąsias varžybas. Tai gera pamoka. Nudžiugino pabaiga, kai susikaupę puikiai žaidė Mindaugas Žukauskas, Darius Gvezdauskas, Davidas Weaveris. Jie parodė, kad yra komandos lyderiai. Tačiau komandai už žaidimą parašyčiau tik penketą. Ne, ne pagal penkiabalę, o pagal dešimtbalę vertinimo skalę“,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius