Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 24

„Neptūnas“ liks be vidurio puolėjo – Michailas Anisimovas į Lietuvą negrįš

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubas privalės kuo greičiau ieškotis naujo vidurio puolėjo – Eurolygoje šiemet žaisiančios pajūrio ekipos aukštaūgis Michailas Anisimovas netikėtai išvyko į Ukrainą ir prapuolė iš Klaipėdos ekipos akiračio. Portalo 15min.lt žiniomis iš Ukrainos, 29 metų 214 cm ūgio „centras“ M.Anisimovas, turintis mūsų šalies ir Ukrainos pilietybę, greitu laiku nežada sugrįžti į komandą.
Michailas Anisimovas
Michailas Anisimovas / facebook.com/BCBudivelnyk nuotr.

Prisijunkite beveik daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.​

Po 7-erių metų vėl į „Neptūną“ pakviestam M.Anisimovui komandoje buvo numatyta svarbi pagrindinio vidurio puolėjo pozicija, tačiau, ekipos trenerio Kazio Maksvyčio žodžiais, žaidėjas pradingo. Portalą 15min.lt Ukrainos sporto žurnalistai informavo, kad M.Anisimovas yra Kijeve ir padeda artimiesiems slaugyti susirgusią motiną.

Be to, krepšininką užgriuvo ir kitos šeimyninės bėdos, tad jis yra apsisprendęs jas išspręsti – į Lietuvą kol kas nežada sugrįžti. Žaidėjas nenori bendrauti ne tik su Lietuvos klubo atstovais, bet ir su vietinės „Budivelnyk“ ekipos nariais. Taip pat nežinia, kur M.Anisimovas gali tęsti krepšininko karjerą – ukrainiečių komandoje ar užsienyje.

„Lyg ir komandą buvome sukomplektavę 100 procentų, tačiau dabar nerimą kelia Michailo Anisimovo išvykimas į Ukrainą. Jis teigia, kad tai turėjo padaryti dėl šeimyninių problemų, tačiau nieko per daug nepaaiškino. Gali būti, kad jis nebegrįš ir reikės ieškoti naujo pagrindinio vidurio puolėjo“, – dar vakar žiniasklaidai apie M.Anisimovo dingimą kalbėjo „Neptūno“ treneris K.Maksvytis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius