Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 05

„Neptūno“ krepšininkai kontrolinėse rungtynėse įveikė Eurolygoje debiutuosiančią „Budivelnyk“

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai sėkmingai tęsia pasiruošimą naujam sezonui – trečiadienį Klaipėdoje vykusiose draugiškose rungtynėse klaipėdiečiai 75:73 (17:17, 22:18, 14:21, 22:17) nugalėjo daugkartinę Ukrainos čempionę, šiemet Eurolygos pirmenybėse kovosiančią Kijevo „Budivelnyk“ komandą.
Valdas Vasylius
Valdas Vasylius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Ukrainiečių ekipos trenerių štabe dirba ir šioms rungtynėms dirigavo buvęs „Neptūno“ treneris Paulius Juodis. 

Rungtynės buvo itin atkaklios ir gražios, tačiau visgi rungtynių pabaigoje sėkmingiau sužaidė ir pergalę šventė Kazio Maksvyčio treniruojami „Neptūno“ žaidėjai.

Neptūniečiai, šiemet debiutuosiantys Europos taurės turnyre bei kovosiantys VTB Vieningosios lygos nei LKL pirmenybėse, vertėsi be trijų savo žaidėjų: lengvą traumą patyrusio Martyno Mažeikos, antradienį šeimos pagausėjimo – dukrytės – sulaukusio Simo Galdiko ir dar į Klaipėdą iš gimtųjų JAV neatvykusio Davido McClure'o.   

Gerai šiose draugiškose rungtynėse pasirodė tik antradienį prie Klaipėdos ekipos prisijungęs 211 cm ūgio legionierius iš JAV Andrew Smithas - pelnė 12 taškų ir atkovojo 7 kamuolius.

Už jį daugiau taškų pelnė tik Valdas Vasylius (17) ir Marius Runkauskas (13). Vytautas Šarakauskas prie pergalės pridėjo 10 taškų, Arnas Butkevičius – 7, su neptūniečiais besitreniruojantis Edgaras Ulanovas pelnė 6 taškus, po 5 pridėjo Mindaugas Girdžiūnas ir Arvydas Eitutavičius. 

Iš „Budivelnik“ ekipos išsiskyrė: B.Ahearnas, pelnęs 16 taškų, R.Minardas surinko 12 taškų, M.Anisimovas ir M.Dounsas – po 11, D.Summersas – 10, A Lebedincovas – 8, S.Gorbenko – 3, K.Onikienko – 2 tšk.

„Neptūno“ ekipa jau rugsėjo 7-10 dienomis Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, varžysis Vlado Garasto taurės turnyre.

Jame, be LKL bronzininkų – „Neptūno“, dalyvaus LKL čempionas Kauno „Žalgiris“, LKL vicečempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“, taip pat atvyks ekipos iš Rusijos – Žemutinio Naugardo „Nižnyj Novgorod“, Europos taurės turnyro nugalėtojas Krasnodaro „Lokomotiv“ bei Ukrainos čempionas „Budivelnyk“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius