-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 23

„Neptūno“ sirgalio į aikštę sviesta skardinė alaus klubui kainuos 4000 litų

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmųjų finalo rungtynių ketvirtajame ketvirtyje iš Klaipėdos „Neptūno“ ištikimiausių sirgalių tribūnos išmesta pilna skardinė alaus klubui kainuos 4000 litų.
„Neptūno“ komandos sirgaliai
„Neptūno“ komandos sirgaliai / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti 8 minutes 52 sekundes, maždaug dviem minutėms buvo sustabdytos rungtynės. Tokiu būdu buvo pažeistas šio sezono čempionato nuostatų 31 straipsnio 32 skirsnis – įvairių kietų daiktų, galinčių fiziškai sužaloti ir trukdančių rungtynių dalyviams, mėtymas į aikštę. Už šio straipsnio pažeidimą numatoma bauda nuo 4000 iki 10000 litų.

„Panašus incidentas Klaipėdoje yra įvykęs prieš daugiau nei dešimtmetį, tačiau pastaruoju metu, tai pirmas kartas, kai įvyksta kažkas panašaus. Ačiū Dievui, kad ši skardinė per atsitiktinumą nepataikė į kurį nors krepšininką ar teisėją. Pasekmės, be abejonės, būtų gerokai liūdnesnės.

Nesuprantu, kokiu būdu pilietis į areną sugebėjo įsinešti skardinę, tačiau to būti negali. Tiek „Neptūno“ klubas, tiek „Švyturio“ arena privalo reaguoti į tai ir įspėti apsaugą, kad panašūs atvejai nepasikartotų“, – incidentą komentavo LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Incidentu neliko patenkintas ir „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas. Anot jo, pats klubas ieško žmogaus, sukėlusio incidentą.

„Arenai davėme užduotį, peržiūrėti kamerų įrašus ir surasti tą pilietį, kuris yra klubo kenkėjas. Gaila, kad šventę gadina tokie incidentai“, – teigė O.Kurauskas.

Pasikartojus pažeidimui, pajūrio klubas ne tik būtų nubaustas didesne pinigine bauda, bet ir kitas namų rungtynes būtų priverstas žaisti be žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius