Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 18

„Nevėžio“ krepšininkai aplankė mažuosius draugus

Artėjančias didžiausias žiemos šventes Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio klubas nusprendė pasitikti atlikdamas gerus darbus. Krepšininkai ir administracijos atstovai aplankė Kėdainių vaikų globos namų „Saulutė“ auklėtinius. Ši tradicija jau tęsiasi kelerius metus.
Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkai apsilankė vaikų namuose
Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkai apsilankė vaikų namuose / M.Bertulio nuotr.

Žaidėjai bendravo su vaikų namų globotiniais, fotografavosi, dalino autografus bei atsakinėjo į įvairius klausimus. Žaidėjai atvažiavo ne tuščiomis – vaikams buvo įteiktas kamuolys su visų krepšininkų parašais, o desertui laukė ledų porcijos.

Daugiausiai dėmesio sulaukė 215 cm ūgio Darius Šilinskis bei amerikietis Tyrone'as Brazeltonas.

„Saulutės“ auklėtiniai „Nevėžio“ žaidėjams pademonstravo ir savo vokalinius bei choreografijos sugebėjimus.

„Tai yra itin opi mūsų valstybės problema, bet reikia su tuo gyventi. Aš labai gerbiu žmones, kurie užsiima šių vaikų priežiūra. Auklėtojai juk turi savo šeimas ir vaikus, bet jie ateina čia ir dalina tą patį rūpestį, šilumą bei meilę, – apie vaikų globos namus kalbėjo „Nevėžio“ gynėjas Simas Buterlevičius. – Vaikų gyvenimo sąlygos kaip palyginti geros, bet tėvų juk niekas neatstos. Palaikau visas tokias akcijas ir norėčiau, kad jų būtų daugiau.“

Klubo administratorė Vita Žilytė visų krepšininkų vardu „Saulutės“ auklėtinius pakvietė apsilankyti „Nevėžio“ namų rungtynėse, o vaikai šią žinią sutiko itin džiaugsmingai.

„Manau, kad tokie renginiai yra tikrai naudingi. Tik norisi, kad jų būtų daugiau. Kadangi turime vaikų, kurie žaidžia krepšinį ir turime tam skirtą aikštelę, tai krepšininkai yra visada laukiami“, – teigė „Saulutės“ direktorė Ilona Šventoraitienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius