Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 03

Nežais apie mėnesį

Klivlendo „Cavaliers“ komanda vidurio puolėjo iš Lietuvos Žydrūno Ilgausko neteko ilgesniam laikui negu buvo planuota. Dėl mažo kojos lūžio krepšininkas nerungtyniaus apie 3-4 savaites.
DSC_4358.JPG
Žydrūnas nežais apie mėnesį / J.Grigaravičiaus nuotr.

Traumą Ilgauskas patyrė gruodžio 10 dienos rungtynėse su Filadelfijos „76ers“ ekipa. Lietuvis bandydamas blokuoti varžovo metimą užšoko ant Donyello Marshallo kojos. Po šio incidento Ilgauskas praleido trejas rungtynes, o grįžęs rungtyniavo kamuojamas skausmų.

Visgi penktadienį atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, jog Ilgausko kairės kojos čiurnoje yra nedidelis lūžis.

„Viena gera naujiena yra ta, jog ši trauma nėra susijusi su mano pėdomis, – sakė Ilgauskas. – Tai panašu į kulkšnį. Atlikus tyrimus buvo pastebėta, jog ankstesnės traumos neatsinaujino ir gyja gerai, o tai yra teigiamas dalykas“, – kalbėjo vidurio puolėjas iš Lietuvos.

Ž.Ilgauskas šį sezoną vidutiniškai per rungtynes pelno po 13,8 taško, atkovoja 7,1 kamuolio, atlieka 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei blokuoja po 1,3 varžovo metimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius