Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 07

NKL savaitės geriausias – sezono rezultatyvių perdavimų rekordą pagerinęs P. Malašauskas

Į dvi pergales savaitgalio rungtynėse savo komandą vedęs ir sezono rezultatyvių perdavimų rekordą pagerinęs Šakių „Zanavyko“ įžaidėjas Paulius Malašauskas pripažintas geriausiu dešimtosios Nacionalinės krepšinio lygos savaitės žaidėju.
Paulius Malašauskas
Paulius Malašauskas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Šakiečiai penktadienį (12.05) rezultatyviausiose sezono rungtynėse 115:99 įveikė „Vilnių“, o šeštadienį (12.06) rezultatu 88:78 susitvarkė su turnyro lentelės kaimynais „Palangos“ krepšininkais. P. Malašauskas prie pergalių pridėjo vidutiniškai po 15,5 taško, 4 atkovotus kamuolius  ir 10,5 rezultatyvaus perdavimo.

Svečiuose prieš „Vilnių“ žaidęs 186 cm ūgio įžaidėjas pelnė 14 taškų, atkovojo 3 atšokusius kamuolius, atliko 12 rezultatyvių perdavimų (geriausias šio sezono rezultatas lygoje) ir surinko 24 naudingumo balus.

Savų žiūrovų akivaizdoje rungtynėse su „Palanga“ gynėjas pelnė 17 taškų, atkovojo 5 kamuolius, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 11 varžovų pražangų ir aikštę paliko su 33 naudingumo balais.

Į NKL savaitės žaidėjo titulą taip pat pretendavo Paulius Petrilevičius (Marijampolės  „Sūduva-Mantinga“), Paulius Valinskas (Kauno „Žalgiris-2“), Šarūnas Kulevičius (Joniškio „Delikatesas“), Julius Kazakauskas (Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“), Antanas Udras (Vilniaus „Perlas-MRU“), Nerijus Anglickis („Šilutė“) ir Dovis Bičkauskis („Trakai“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius