Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 30

Oficialu: Darjušas Lavrinovičius žais Maskvos CSKA klube

Maskvos CSKA ekipoje kitą sezoną matysime daugiau lietuvių. Rusijos čempionai oficialiai paskelbė, kad sudarė kontraktą pagal formulę „1 plius 1“ su 31 metų 212 cm ūgio Darjušu Lavrinovičiumi.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Labai džiaugiuosi, jog atsidūriau klube, kuris turi labai turtingą istoriją ir visada siekia aukščiausių vietų visuose turnyruose. Bandysiu atiduoti visas jėgas ir įrodyti, kad CSKA gretose esu ne veltui. Be abejo, kad man malonu, jog būsiu savo tėvynainio Kazlausko auklėtiniu. Komandoje bus ir kitas lietuvis Ramūnas Šiškauskas, gerai pažįstu klubo struktūrą, todėl jokių dvejonių, ar priimti pasiūlymą, nebuvo“, – džiaugėsi D.Lavrinovičius.

„Mums reikėjo žaidėjo, kuris galėtų žaisti tiek sunkiojo krašto puolėjo, tiek vidurio puolėjo pozicijose. Taip, sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje turime Viktorą Chriapą ir Andrejų Voroncevičių, tačiau mes turime problemų su varžovais, kurie pasižymi didele jėga ir moka gerai žaisti arti krepšio. Didelės bėdos ir kuomet komanda lieka su vienu “centru„. Žinoma, sudarydami kontraktą su Nenadu Krstičiumi tikimės, kad su juo visada viskas bus gerai. Visgi visada reikia turėti atsarginį variantą, jeigu užpultų traumos, todėl mes ir ieškojome universalaus aukštaūgio. Džiaugiuosi, kad pasirašėme kontraktą su Darjušu“, – teigė CSKA vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas.

Praėjusį sezoną lietuvis kartu su Šarūnu Jasikevičiumi žaidė Stambulo „Fenerbahce Ulker“ gretose. Eurolygoje Lietuvos rinktinės kandidatas aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 22 minutes, pelnydavo po 8 taškus, atkovodavo 4,4 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius