Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 19

P.Gasolis pagaliau grįžta į aikštę

Los Andželo „Lakers“ aukštaūgis tvirtina nematantis priežasčių, kodėl negalėtų susikauti penktadienį paryčiais Lietuvos laiku vyksiančioje NBA dvikovoje su Čikagos „Bulls“.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo elmundodeportivo.es, 29-erių Pau Gasolis veržiasi į aikštę ir turėtų žaisti ketvirtadienio vakarą (penktadienį paryčiais Lietuvos laiku) namų dvikovoje su Čikagos „Bulls“. „Jaučiuosi labai gerai, visiškai pasveikęs ir nematau priežasčių, kodėl negalėčiau žaisti rungtynėse su Čikagos „Bulls“. Jaučiu, kad raumuo visiškai pasveiko“, – tvirtino jau vienuolika šio NBA sezono rungtynių dėl dešinės kojos patemptų sausgyslių praleidęs vidurio puolėjas. Trečiadienį jis jau treniravosi su komandos draugais.

Asmeninėje svetainėje paugasol.com krepšininkas prisipažįsta, kad trauma buvo sudėtingesnė nei manė iš pradžių, kad tai buvo „sunkios savaitės“, bet tvirtina žengsiantis ant „Staples Center“ parketo. „Esu kupinas didelių norų ir vilčių vėl žaisti su komandos draugais. Ketvirtadienį (penktadienį paryčiais Lietuvos laiku – past.) su „Bulls“ man bus pirmos rungtynės šį sezoną.“ Žaidėjas priduria žinantis, kad reikės laiko, kol atgaus fizinę formą ir pagaus žaidimo rimtą, tinkamą tokiai komandai kaip „Lakers“, tačiau jaučiasi labai sujaudintas.

Prie komandos prisidedančio auklėtinio laukia ir Los Andželo „Lakers“ vyriausiasis strategas Philas Jacksonas: „Kuo anksčiau Gasolis grįš į žaidimo aikštelę, tuo geriau. Aš tai labai gerai mačiau per treniruotes.“

2008–2009 metų sezono NBA čempionai „Lakers“ krepšininkai Vakarų konferencijoje kol kas žengia ketvirti, o „buliai“ su 6 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais Rytų konferencijoje užima septintą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius