Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 06

Paaiškėjo Lietuvos komandų varžovės moterų Europos taurės krepšinio turnyre

Sekmadienį Vokietijoje „FIBA Europe“ būstinėje ištraukti antrojo pagal pajėgumą 2014-2015 metų sezono moterų Europos taurės krepšinio turnyro burtai, po kurių paaiškėjo ir Lietuvos komandų varžovės pirmajame etape.
„Kibirkštis“ – „Sūduva“
„Kibirkštis“ / Augusto Didžgalvio nuotr.

Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionė Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ komanda pateko į I diviziono D grupę ir pirmajame etape žais su Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija), Minsko „Horizont“ (Baltarusija) ir Noginsko „Spartak“ (Rusija) ekipomis.

„Sunku komentuoti burtus, tačiau galima sakyti, jog mums pasisekė kelionių atžvilgiu, nereikės labai toli keliauti, o ir išvengėme tokių komandų, kaip Maskvos „Dinamo“, Maskvos srities „Sparta&K“ ar Stambulo „Universitesi“ – teigė „Kibirkšties-VIČI“ komandos vyriausioji trenerė Jurgita Štreimikytė-Virbickienė. – „Horizont“ komanda prarado savo lyderę Aleksandrą Komenčiuk, todėl sunku prognozuoti, ar sugebės surasti kuo ją pakeis. Apie „Bešiktaš“ komandos sudėtį kol kas sunku kalbėti, tačiau žinome, kad Turkijos ir Rusijos rinkos moterų krepšinyje pačios didžiausios ir pinigai ten tikrai dideli. „Spartak“ komandai praėjęs sezonas Rusijoje nebuvo pats geriausias, tiesa, tarpsezoniu metu Rusijoje vyksta didelė žaidėjų migracija. Lengva tikrai nebus, tačiau grupę vertinu tikrai gerai“.

LMKL bronzos medalininkės Klaipėdos „Fortūnos“ krepšininkės pateko į I diviziono C grupę, kurioje teks žaisti su labai grėsmingomis varžovėmis „Mersin BB SK“, „Orduspor Sportif“ (abi Turkija) bei Maskvos srities „Sparta&K“ (Rusija) komandomis, o Europos taurių varžybose debiutuosiantis „Utenos“ klubas I diviziono B grupėje išmėgins jėgas su Stambulo „Universitesi“ (Turkija), Minsko „Cmoki“ (Baltarusija) ir Vilogdos „Čevakata“ (Rusija) komandomis.

Į kitą varžybų etapą pateks po dvi geriausias grupių komandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius