Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 19

Paauglių dievaičiui Justinui Bieberiui NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje atiteko naudingiausio žaidėjo prizas (nuotraukos, video)

NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje penktadienį ryškiausiai žibėjo jaunojo atlikėjo iš Kanados Justino Bieberio žvaigždė. Kartu su kitomis scenos ir krepšinio įžymybėmis jis dalyvavo Vakarų ir Rytų garsenybių rungtynėse ir pelnė naudingiausio žaidėjo prizą.
Justinas Bieberis demonstravo savo krepšinio sugebėjimus.
Justinas Bieberis demonstravo savo krepšinio sugebėjimus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

NBA renginio organizatoriai puikiai žino, kaip prikaustyti amerikiečių dėmesį „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje. Los Andželo arenoje prasidėjusioje šventėje buvo galima išvysti dešimtis garsių aktorių ir muzikantų. Šįkart jie patys išbėgo į aikštelę ir demonstravo savo krepšinio sugebėjimus.

Į Rytų ir Vakarų komandas suskirstyti žinomi veidai sukūrė nepamirštamą šou susirinkusiems „Staples Center“ arenoje.

Paauglių dievaitis kanadietis J.Bieberis, kuriam kovo 1 dieną sueis 17 metų, aikštelėje galėjo pasivaržyti su NBA legenda Scottie Pippenu ir net mėgino perimti iš jo kamuolį. Tiesa, ir pats atlikėjas gavo bloką nuo NBA čempiono. Vakarų komandai atstovavęs ir trenerio Magico Johnsono patarimų klausęs J.Bieberis iš viso pelnė 8 taškus ir iškovojo naudingiausio rungtynių žaidėjo prizą.

Rungtynes 54:49 laimėjo Rytų garsenybių komanda. Būtent S.Pippenas nugalėtojams pelnė daugiausia – 15 taškų.

Kartu su J.Bieberiu komandoje žaidė ritmenbliuzo atlikėjas Trey Songzas, reperis Romeo Milleris, Swin Cash, Zacas Levi, Robertas Kardashianas, buvę krepšininkai Jalenas Rose'as, Rickas Foxas, AC Greenas.

Rytams atstovavo hiphopo žvaigždė Commonas (10 taškų), buvęs krepšininkas Chrisas Mullinas, Michaelas Rappaportas, Tamika Catchings, Mitchas Ritchmondas, Arne'as Duncanas, Nickas Cannonas ir Jasonas Sudeikis.
 

VIDEO: (NBA All Star 2011)-Justin Bieber Warmup Dribbles

VIDEO: Scottie Pippen rejects Justin Bieber

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius