Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 31

Pačėsas: tikiuosi, mums pavyks išlyginti serijos rezultatą

Gdynės „Prokom“ ekipa sugriebė šiaudą Eurolygos ketvirtfinalyje. Tomo Pačėso auklėtiniai antradienį namie 81:78 palaužė Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkus, tačiau serijoje vis dar atsilieka 1:2.
D.Lavrinovičiaus teigimu, T.Pačėsas „Asseco Prokom“ krepšininkams suteikia daug laisvės aikštelėje
T.Pačėsas tiki, kad jo auklėtiniams pavyks išlyginti serijos rezultatą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po rungtynių T.Pačėsas tvirtino, kad jo komanda buvo puikiai pasirengusi šiam mačui, todėl pelnytai nugalėjo. Lietuvis viliasi, jog Lenkijos čempionai laimės ketvirtadienį ir išlygins serijos rezultatą.

„Ši pergalė mums buvo labai svarbi. Šiam mačui mes buvome labai gerai pasirengę. Ketvirto kėlinuko pabaigoje praradome rungtynių kontrolę, leidome varžovams pelnyti lengvų taškų. Gerai kovojome dėl atšokusių kamuolių ir sustabdėme varžovų greitą puolimą. Tai ir buvo pagrindinės pergalės priežastys. Dabar turime pailsėti ir kaip įmanoma geriau pasirengti ketvirtam susitikimui. Aš labai tikiuosi, kad mums pavyks išlyginti serijos rezultatą“, – sakė jis.

„Olympiacos“ vyriausiasis treneris Panagiotis Giannakis kaip pagrindinę pralaimėjimo priežastį įvardijo prastai sužaistą pirmą rungtynių dalį.

„Manau, šį vakarą parodėme du skirtingus „Olympiacos“ veidus. Per pirmuosius du kėlinukus darėme daug kvailų klaidų, leidome varžovams lengvai atsikovoti kamuolius po jų pačių netaiklių metimų. Tuo naudodamiesi lenkai atitrūko. Antroje susitikimo pusėje mes žaidėme labiau susikaupę ir turėjome šansą laimėti rungtynes, tačiau juo nepasinaudojome. Dabar mums reikia tinkamai pasiruošti ketvirtam serijos mačui“, – tvirtino jis.

Blogiausias sezono rungtynes Eurolygoje sužaidęs raudonųjų lyderis Linas Kleiza pralaimėjimo nesureikšmino ir pareiškė, kad viskas, ko jo komandai reikia, – išeiti ant parketo ir žaisti geriau nei  antradienį.

„Šiandien „Prokom“ žaidė puikiai. Mes turime pamiršti pralaimėjimą ir ketvirtadienį žaisti daug geriau. Šiandien žaidėme kaip eilinė komanda. Ne tokį žaidimą demonstruojame šį sezoną, tačiau visko pasitaiko, – kalbėjo jis. – Turime tikrai gerus šansus seriją baigti ketvirtadienį. Mums tereikia išeiti ant parketo ir žaisti geriau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius