Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 08

Panevėžio „Techasas“ vos nenugalėjo „Lietuvos ryto“

Lietuvos krepšinio lygos pirmenybėse staigmenos vos nepateikė Panevėžio „Techasas“. Panevėžiečiai savo publikos akivaizdoje tik po labai atkaklios kovos nusileido dabartiniam lygos čempionui „Lietuvos rytui“ – 76:83
Martynas Gecevicius vėl buvo rezultatyviausias savo ekipoje, tačiau tai neišgelbėjo nuo nesėkmės.
Martynas Gecevicius vėl buvo rezultatyviausias savo ekipoje, tačiau tai neišgelbėjo nuo nesėkmės. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Lietuvos rytas“, atsisveikinęs su įžaidėju Jerry Johnsonu, Panevežyje beveik visą dvikovos laiką buvo priverstas remtis pagrindiniais krepšininkais. Sostinės klube debiutavo Simas Jasaitis – jis per 16 minučių pelnė 4 taškus ir 3 kartus atkovojo kamuolį.

Pagirtinai rungtyniavę panevėžiečiai iki pat ketvirto kėlinio vidurio buvo priekyje. Tačiau pačioje susitikimo pabaigoje daugiau jėgų buvo išsaugoję svečiai – „Lietuvos rytas“ iškovojo dešimtą pergalę šiame čempionate ir įsitvirtino antroje turnyro lentelės vietoje. „Techasas“, turintis 6 pergales ir jau 5 pralaimėjimus, čempionate žengia ketvirtas.

Prie šio laimėjimo vilniečių ekipoje solidžiausiai prisidėjo 22 taškus pelnęs Martynas Gecevičius, jam sėkmingai talkino Milko Bjelica – 19 taškų ir 9 atkovoti kamuoliai bei 13 taškų surinkęs Kenanas Bajramovičius.

Aikštelės šeimininkų ekipoje sėkmingiausiai žaidė Gintaras Leonavičius, tačiau 19 taškų pelnęs krepšininkas dvikovos pabaigą stebėjo nuo atsarginių suolo dėl gautų penkių pražangų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius