-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 12 16

Pasveikinti Arvydo Sabonio su 50-mečiu į Kauną atvyks Eurolygos vadovas

Penktadienį į „Žalgirio“ areną susirinkę žiūrovai galės išvysti ne tik Kauno „Žalgirio“ ir Sasario „Dinamo“ dvikovą. Per rungtynių didžiąją pertrauką su jubiliejumi bus pasveikintas geriausias visų laikų „Žalgirio“ krepšininkas Arvydas Sabonis. Pasveikinti Lietuvos krepšinio legendą iš Barselonos atvyks Eurolygos prezidentas ir generalinis direktorius Jordi Bertomeu.
Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu
Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu / RIA Novosti nuotr.

Gruodžio 19-ąją gimtadienį švęsiantis Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas žengs į arenos vidurį, kur sulauks sveikinimų tiek iš garbingų svečių, tiek iš visų „Žalgirio“ sirgalių, kurie A.Saboniui paruoš staigmeną.

Šiemet septyniasdešimtmetį minintis Kauno „Žalgirio“ klubas legendinį žalgirietį jau pagerbė į arenos palubę iškeldamas 11-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

J.Bartomeu Kaune vadovas stebės ir vieną svarbiausių šios savaitės mačų. Žalgiriečių akistata su Sasario ekipa lems, ar Lietuvos čempionai pateks į „Top 16“ etapą. Iki jo kauniečiams trūksta pergalės prieš Italijos komandą, kuriai sėkmė šiame Eurolygos sezone vienintelį kartą nusišypsojo būtent prieš Kauno komandą.

Šiuo metu Eurolygos A grupėje „Žalgiris“ užima ketvirtąją vietą, kuri garantuoja patekimą į kitą etapą. Tačiau, jei „Nižnij Novgorod“ penktadienį įveiks Kazanės „Uniks“ krepšininkus, žalgiriečius tenkins tik pergalė prieš „Dinamo“ komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius