Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 21

Pau Gasolis Ispanijos rinktinėje ketina daryti pertrauką

Sutartį su Los Andželo „Lakers“ ekipa iki 2014 metų pratęsęs Ispanijos rinktinės lyderis Pau Gasolis nacionalinėje komandoje ketina daryti pertrauką. Krepšininkas greičiausiai neatstovaus savo šaliai pasaulio čempionate Turkijoje.
P.Gasolis sužaidė rezultatyviausias rungtynes Lenkijoje ir padėjo ispanams iškopti į pusfinalį
P.Gasolis – Ispanijos rinktinės lyderis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Galimybė rungtyniauti pasaulio pirmenybėse yra nedidelė. Atėjo laikas, kai turiu gerai viską apsvarstyti. Rinktinė yra vienas svarbiausių dalykų, tačiau mano kūnas sensta ir turiu ko nors atsisakyti. Galbūt atėjo ta akimirka, kada turiu trumpam stabtelėti“, – kalbėjo P.Gasolis.

Aukštaūgis apie pertrauką Ispanijos rinktinėje buvo užsiminęs dar prieš Europos čempionatą Lenkijoje, tačiau galiausiai nutarė padėti savo šaliai, o ispanai pirmąkart tapo Senojo žemyno čempionais.

„Su manimi ar be manęs, Ispanijos rinktinė vis tiek išliks labai pajėgi ir galės laimėti bet kurį turnyrą. Komandoje rungtyniauja labai talentingi žaidėjai, kurie demonstruoja aukščiausio lygio žaidimą. Nemanau, kad mano dalyvavimas pasaulio čempionate ispanams būtų labai svarbus“, – svarstė 29 metų 215 cm ūgio vidurio puolėjas.

Ispanijos krepšininkai 2010 metų pasaulio čempionate Turkijoje kovos vienoje grupėje su lietuviais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius