Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 26

Paulius Motiejūnas neigia informaciją apie galimą „Gazprom“ paramą „Žalgiriui“

Finansinių sunkumų kamuojamo Kauno krepšinio klubo „Žalgiris“ vadovas neigia žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie galimą Rusijos dujų milžinės „Gazprom“ finansinę paramą klubui. Pasak Pauliaus Motiejūno, klubas neturėjo jokių kontaktų su Rusijos koncernu.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Apie tai pirmą kartą išgirdau. Mūsų žiniomis, tai yra netiksli informacija. Galbūt būtų labai malonios žinios, jeigu tokia kompanija svarstytų paremti komandą. Tačiau iš mūsų pusės jokio kontakto su šia bendrove nebuvo. Mes tikrai nedalyvavome, mūsų niekas neklausė jokios informacijos, todėl nelabai tikiu, kad ši informacija būtų tikra. Nors kartu ir nenustebčiau, jeigu tiesiog svarstoma situacija, kokia yra susidariusi „Žalgiryje“, nes VTB lyga (Vieningoji krepšinio lyga – BNS) yra įsigilinusi į ją ir žino, kas vyksta“, – interviu Lietuvos radijui sakė P.Motiejūnas.

LKF atstovas spaudai Dalius Matvejevas BNS taip pat sakė, kad žiniasklaidos informacija yra neteisinga. Jis sakė, kad A.Sabonis šiuo metu yra Lietuvoje ir neveda jokių derybų su „Gazprom“

„Jokių derybų nevyksta“, – sakė LKF atstovas.

Pasak P.Motiejūno, klubo skoloms padengti reikia apie 25 mln. litų. Jis sakė, kad šiuo metu ieškoma potencialių rėmėjų, tačiau kol kas nėra apčiuopiamų rezultatų.

„Situacija išlieka įtempta, nes skolos yra didelės. Žaidėjai negavę algų už daug mėnesių, bet viską darome, kad jie matytų, su kuo mes kalbamės. Tikimės, jog kažkas atsiras, kas galėtų skirti paramos komandai“, – sakė jis.

Naujienų portalas lrytas.lt, remdamasis neįvardijamais šaltiniais, pranešė, kad antradienį „Gazprom“ būstinėje Maskvoje svarstoma, ar skirti finansinę paramą Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubui. Pasak portalo, jei „Gazprom“ atsakymas bus teigiamas, apie tai antradienį turėtų pranešti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis.

Nei su A.Saboniu, nei su „Gazprom“ atstovais BNS kol kas nepavyko susisiekti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius