-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 09 07

Pavargusius kūnus žalgiriečiai gaivino Turkijos jūra ir saule

Penkiose treniruotėse ir kontrolinėse rungtynėse Turkijoje prakaitavę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šeštadienį mėgavosi pelnytu poilsiu. Per laisvą nuo treniruočių dieną kauniečių laukė kruizas jachta po Egėjo jūrą.
Kauno „Žalgirio“ laisvadienis Turkijoje
Kauno „Žalgirio“ laisvadienis Turkijoje / 15min.lt nuotr.

Viršutiniame denyje įsikūrę lietuviai krepšininkai ir treneriai iškart puolė mėgautis saulės voniomis. Plušėdami sporto salėse kai kurie jų praleido progą pasimėgauti trumpa lietuviška vasara, todėl tikėjosi nors kiek įdegti bent per vienintelį laisvadienį treniruočių stovykloje Turkijoje.

Komandos treneriams teko kelis kartus perspėti krepšininkus, kad šie nepersistengtų besidegindami ir gertų kuo daugiau vandens.

Amerikietį surietė jūrligė

Tuo tarpu komandos amerikiečiai Maalikas Waynsas ir Jamesas Andersonas mieliau rinkosi pavėsį, iš kurio stebėjo ir fotografavo atsiveriančius vaizdus.

J.Andersonas buvo kukliausias ir tuomet, kai žalgiriečiai gavo progą pasimaudyti. Lietuviai krepšininkai drąsiai šokinėjo nuo laivo borto ir demonstravo galimybes ore atlikti salto bei yrėsi link smėlėto kranto atsipūsti. Tuo tarpu amerikietis į vandenį lipo iš lėto ir kiek nedrąsiai.

Sučiuptas jūrligės krepšininkas visą likusią dalį jos praleido bloguodamas. Nors ir gavo vaistų, J.Andersonas atsigavo tik pagaliau pasiekęs krantą.

Netrukus J.Andersonui kelionė jachta dar labiau apkarto. Sučiuptas jūrligės krepšininkas visą likusią dalį jos praleido bloguodamas. Nors ir gavo vaistų, J.Andersonas atsigavo tik pagaliau pasiekęs krantą. Šią vasarą vedęs J.Andersonas pasakojo, kad lygiai taip pat bloga jam buvo ir per medaus mėnesio kelionę.

Tuo tarpu visa kita komanda laisvadieniu liko labai patenkinta. „Esu aplankęs daug pasaulio kurortų ir Marmario regionas tikrai užimtų vietą tarp geriausiųjų. Neabejoju, kad šią vietą netrukus atras ir daugiau lietuvių“, – sakė „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Geriau negu Amerikoje“, – jam pritarė ir legionierius M.Waynsas.

Komanda liko labai dėkinga išvyką surengusiam Turkijos ambasados darbuotojui Erdalui Saylikui, kuris padėjo pasirūpinti, kad komanda nepatirtų nė cento išlaidų, bet gautų viską, kas geriausia Turkijoje.

VIDEO: Žalgiriečiai mėgavosi laisvadieniu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius