Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 31

Permainos ir Kauno „Žalgiryje“: kauniečiai turi naują vidurio puolėją

Naujųjų metų išvakarėse Kauno „Žalgirio“ komandą sustiprins vidurio puolėjas Bobanas Marjanovičius. 22 metų 222 cm ūgio serbas iki sezono pabaigos „Žalgiriui“ yra skolinamas iš Maskvos CSKA ekipos.
B.Marjanovičius prisijungs prie Kauno ekipos
B.Marjanovičius prisijungs prie Kauno ekipos / „Scanpix“ nuotr.

Į Kauną B.Marjanovičius turėtų atvykti pirmadienį vakare.

„Džiaugiuosi, kad greitai radome kuo sustiprinti vidurio puolėjo poziciją. B.Marjanovičius yra išskirtinio ūgio ir sudėjimo krepšininkas, kuriam beveik nereikia pašokti norint įdėti kamuolį į krepšį. Turėsime surasti būdų, kaip išnaudoti tokią jėgą po krepšiu. Jis yra jaunas, perspektyvus krepšininkas, kiekvieną mėnesį darantis progresą, todėl tikimės, kad jis rungtyniaus vis geriau“, – sakė Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Rimantas Grigas.

Maskvos CSKA gretose šį sezoną B.Marjanovičius rungtyniavo trijuose čempionatuose. Eurolygoje jis žaidė 8 susitikimuose (vidutiniškai po 4,2 tšk., 3,5 atk. kam., 0,6 blk., 11,6 min.), Rusijos pirmenybėse – 5 rungtynėse (6,4 tšk., 4,4 atk. kam., 0,6 blk., 13,9 min.) ir VTB Vieningoje lygoje – 4 mačuose (8,2 tšk., 6,0 atk. kam., 0,8 blk., 16,9 min.).

„Esame dėkingi Bobanui už jo darbą treniruotėse, jo profesionalų požiūrį ir viską, ką jis davė komandai. – sakė Dmitrijus Šakulinas, CSKA laikinasis vyr. treneris. – Esu įsitikinęs, kad B.Marjanovičius nusipelno rungtyniauti daugiau, o mūsų sistemoje jis negauna pakankamai žaidimo laiko.“

„Džiaugiamės, kad jis ir toliau turės galimybę rungtyniauti Eurolygoje. Juo labiau Bobanas atstovaus tokiai šlovingai komandai kaip „Žalgiris“, – išleisdamas B.Marjanovičių į kitą komandą kalbėjo D.Šakulinas.

2010-ųjų vasarą B.Marjanovičius su CSKA sudarė trejų metų sutartį. Jei žaidėjas pritaps „Žalgiryje“, Kauno klubas turės pirmenybę sutarti dėl B.Marjanovičiaus rungtyniavimo Lietuvoje ir ateinančiais sezonais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius