Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 19

Pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas atiteko „Wizards“ komandai

Pirmasis 2010 metų NBA naujokų biržos šaukimas atiteko Vašingtono „Wizards“ komandai. Reguliariajame sezone Vašingtono krepšininkai laimėjo 26 susitikimus iš 82-iejų ir jų galimybės laimėti pirmąjį šaukimą buvo vertinamos vos 10,3 procento (5-as rezultatas iš 14-os klubų, nepatekusių į atkrintamąsias varžybas).
Vašingtono komanda kitą sezoną gali sulaukti rimto pastiprinimo
Vašingtono komanda kitą sezoną gali sulaukti rimto pastiprinimo. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antroji šaukimo teisė atiteko Filadelfijos „76ers“ (27 pergalės ir 55 pralaimėjimai) ekipai, kurios galimybės laimėto pirmąjį šaukimą buvo vertinamos vos 5,3 procento.

Absoliučiai blogiausiai NBA reguliariojo sezono komandai Naujojo Džersio „Nets“, laimėjusiai vos 12 mačų iš 82-iejų, teisė rinktis lygos naujoką atiteko trečiai, nors jos galimybės buvo vertinamos net 25 procentais.

Buvo manoma, kad „Nets“ ekipa pirmu šaukimu pakvies Kentukio universiteto gynėją Johną Gallą, o dabar tarp pretendentų į pirmąjį šaukimą minimas ir Ohajo valstybinio universiteto puolėjas Evanas Turneris.

2010 metų NBA naujokų biržos, kuri vyks birželio 24 dieną, ketvirtasis šaukimas atiteko Minesotos „Timberwilves“ klubui, penktasis – Sakramento „Kings“ komandai, šeštasis – „Golden State Warriors“ ekipai.

Vienintelį kartą 2001 metais pirmąjį šaukimą turėjęs Vašingtono „Wizards“ klubas pasirinko 211 cm ūgio puolėją Kwame Browną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius