-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 15

Pirmose Panevėžio „Ekrano“ draugiškose rungtynėse Ispanijoje – dvi raudonosios kortelės ir keturi 11 metrų baudiniai

Pirmadienį Panevėžio „Ekranas“ žaidė pirmąsias draugiškas rungtynes treniruočių stovykloje Ispanijoje. Mačą, kuriame buvo parodytos dvi raudonos kortelės ir skirti net keturi 11 metrų baudiniai, rezultatu 3:2 laimėjo Lietuvos čempionai.
Ramūnas Radavičius
Ramūnas Radavičius / T.Stasevičiaus/tst-foto.lt nuotr.

Panevėžio komanda rungtyniavo tokia sudėtimi: T.Kauneckas, A.Jokšas, I.Dedura, D.Gleveckas, D. Matovič, A.Kučys, A.Ribokas, R.Radavičius, T.Markevičius, M.Andjelkovič, A.Velička. Po keitimų į aikštę išbėgo E.Varnas, M.Skinderis, M.Lucas Alonso, E.Moroz ir peržiūroje dalyvaujantis puolėjas iš Brazilijos Thiago Henrique dos Santos.

Rungtynėse pirmieji pasižymėjo ekraniečiai. 18 minutę baudos aikštelėje prieš Tadą Markevičių prasižengė varžovai ir teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į Ukrainos komandos vartus. Ramūnas Radavičius sėkmingai realizavo baudinį ir išvedė „Ekraną“ į priekį.

Pirmo kėlinio pabaigoje, suklydus aikštės centre, varžovai surengė greitą ataką ir puolėjas, išbėgęs vienas prieš Tadą Kaunecką išlygino rezultatą.

Antro kėlinio pradžioje 49 min. po pavojingos „Ekrano“ situacijos, smūgiuotą kamuolį į „Metalurg“ vartus žaidėjas atmušė rankomis ir jam buvo parodyta raudona kortelė bei skirtas dar vienas 11 metrų baudinys. Jį vėl sėkmingai išnaudojo R.Radavičius. Beje, komandų susitarimu, po parodytos raudonos kortelės varžovų nesumažėjo, vietoj pašalinto futbolininko išbėgo kitas.

Po kelių akimirkų, 55 minutę varžovų ataką „Ekrano“ baudos aikštelėje neleistinai sustabdė Dušanas Matovičius ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį jau į Lietuvos komandos vartus. Priešininkai išlygino rezultatą 2:2.

Antro kėlinio viduryje varžovai, desperatiškai bandydami išvengti įvarčio, vėl tyčia sužaidė ranka savo baudos aikštelėje ir vėl buvo nubausti raudona kortele, tačiau kaip ir pirmuoju atveju, aikštėje priešininkų nesumažėjo. Deja, trečiąsyk R.Radavičiaus smūgiuotą kamuolį nuo 11 metrų žymos atmušė vartininkas.

Rungtynių pabaigoje 88 min. Egidijus Varnas tolimu gražiu smūgiu išvedė ekipą į priekį.

Per likusį laiką varžovai nieko pavojingo nebesukūrė ir kovingose varžybose pergalę iškovojo Lietuvos komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius