Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 11

Po pralaimėjimo Vilniuje „Žalgirio“ krepšininkams rūbinėje teko gintis nuo įtūžusio Vladimiro Romanovo

Kauno „Žalgirio“ vadovo Vladimiro Romanovo pareiškimai, kaltinimai, vieši laiškai žiniasklaidai lydi ir šių metų LKL fiestą – didįjį finalą. Po antrųjų finalo rungtynių „Siemens“ arenoje „Žalgirio“ savininkas savo komandos legionierius ne tik kaltino viešai. Šaltinių teigimu, tokio įsiutusio V.Romanovo žaidėjai dar nėra matę, jis persirengimo kambaryje net kibo į atlapus.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Marcusas Brownas ir Travisas Watsonas tarsi raudonkepuraitės taip išsigando pilkojo vilko, kad net apmirė iki rungtynių pabaigos“, – žiniasklaidai išplatintame pranešime rašė V.Romanovas.

15min.lt žiniomis, legionieriai sulaukė kaltinimų ne tik viešoje erdvėje. Po antrųjų Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynių kauniečių persirengimo kambaryje anaiptol nekvepėjo ramybe. Žurnalistai, už durų laukiantys interviu, suglumo išgirdę riksmus, keiksmus, netgi grumtynes primenančius garsus.

Savo akimis žiniasklaidos atstovai matė į rūbinę žengiantį V.Romanovą, tačiau vėliau nė vienas iš krepšininkų nesutiko pasidalyti mintimis apie įvykusias rungtynes. Netgi V.Romanovui priklausančios „Sport1“ televizijos atstovams buvo ištarti tokie žodžiai: „Nieko nekomentuosiu.“

Šaltinių teigimu, po pralaimėtų rungtynių į persirengimo kambarį įžengęs klubo savininkas susikibo su Marcusu Brownu. Kaltino jį atsainumu, aplaidumu, grasino nebemokėsiąs atlyginimo. Grasino ne tik jam, bet ir kitiems komandos nariams. Legionierių stojo ginti kitas amerikietis DeJuanas Collinsas, kiti žalgiriečiai suskubo skirti susikibusius krepšininkus ir komandos vadovą.

Emocijoms ir kaltinimams atslūgus, „Žalgirio“ legionieriai jau nepanoro komandos autobusu grįžti į Kauną. M.Brownas, D.Collinsas ir T.Watsonas liko Vilniuje.

Neaišku, ar legionieriai ir savininkas susitaikė, bet, 15min.lt žiniomis, antradienį „Žalgirio“ treniruotėje jau plušėjo visi krepšininkai. Ketvirtadienį žaidėjų jau laukia trečiasis LKL finalo serijos mūšis. Įdomu, kaip komandą paveiks V.Romanovo įsiūtis: dar labiau sutelks ar išmuš iš vėžių?

Su pačiu V.Romanovu 15min.lt trečiadienį susisiekti nepavyko. „Žalgirio“ savininko atstovas telefonu teigė, kad V.Romanovas yra išvykęs į užsienį ir klausimus pasiūlė užduoti raštu. Redakcija taip ir padarė. Anot V.Romanovo atstovo, atsakymų galima tikėtis per porą dienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius