-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 10 24

Po triuškinančios pergalės Gintaras Krapikas vis tiek turėjo pastabų žalgiriečiams

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo žaidėjai šauniai sužaidę pirmas Eurolygos rungtynes namuose sulaukė ne tik trenerio Gintaro Krapiko pagyrų, bet ir kritikos.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Jeigu priešininkas būtų įmetęs nulį taškų, tada neturėčiau priekaištų. Jeigu vietoj 19 atkovotų kamuolių puolime būtų 6 ar 7 leisti atkovoti, laimėtume didesniu skirtumu. Visada yra ką koreguoti. Gerai dar, kad tie varžovų atkovoti kamuoliai nekainavo brangiai. Prastai pradėjome trečiąjį kėlinį, nors per pertrauką pabrėžėme, kad varžovai labai gerai žaidžia būtent šį ketvirtį. Reikėjo per pertraukėlę priminti vyrams, ką buvome sutarę ir tai įvyko“, – po rungtynių kalbėjo G.Krapikas.

Treneris pasidžiaugė, kad rungtynėse gavo progą pažaisti visi žaidėjai, todėl nebus pavargusių žaidėjų žaidžiant Lietuvos krepšinio lygos rungtynes su „Šiauliais“.

„Nyžnij Novgorod“ treneris Ainaras Bagatskis įsitikinęs, kad „Žalgirio“ pergalę lėmę patirtis Eurolygoje ir sirgalių palaikymas. „Mes rungtynes pradėjome prastai, o „Žalgiris“ tuo pasinaudojo ir susikrovė didžiulį pranašumą metimais iš po krepšio. Šį vakarą „Žalgiris“ buvo daug geresnė komanda už mus“, – sakė A.Bagatskis.

„Žalgiris“ nugalėjo „Nižnyj Novgorod“ 97:63.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius