Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 19

„Power Electronics“ treneris Svetislavas Pesičius: „Žalgiris“ žaidžia akims gražų krepšinį“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas trečiadienį pradeda kovas Eurolygos „Top-16“ etape. Pirmajame H grupės mače kauniečių lauks išbandymas svečiuose – sėkmingą žaidimą pastaruoju metu demonstruojanti Valensijos „Power Electronics“ (Ispanija) ekipa su lietuviu Robertu Javtoku.
Svetislavas Pesičius
Svetislavas Pesičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Slogiai sezoną tiek Eurolygoje, tiek Ispanijos čempionate pradėjusi „Power Electronics“ ekipa įsibėgėjo prie komandos vairo stojus patyrusiam strategui Svetislavui Pesičiui. Serbo treniruojama Valensijos ekipa grįžo į pergalių kelią Ispanijos pirmenybėse, o Eurolygoje spėjo įšokti į benuvažiuojantį „Top-16“ etapo traukinį.

„Esame ten, kur ir norėjome būti – „Top-16“ etape. Tai puiki galimybė žaisti su geriausiais Europos krepšinio klubais“, – prieš dvikovą su „Žalgiriu“ Eurolygos svetainei internete sakė S.Pesičius.

„Privalome laimėti šią dvikovą, nes žaisime namuose“, – ryžtingai kalbėjo serbas.

Jis negailėjo komplimentų varžovams: „Žalgiris“ yra didi komanda, su ilgametėmis tradicijomis, nugalėtojų charakteriu. Puikiai žinome, kad trečiadienį nebus lengva, nes „Žalgiris“ turi gerai sukomplektuotą komandą.“

„Mums reikia sirgalių palaikymo, jeigu norime laimėti. Pirmiausiai turime rūpintis savo žaidimu. Privalome būti susikoncentravę gynyboje, nes „Žalgiris“ žaidžia akims gražų krepšinį“, – pridūrė S.Pesičius.

„Power Eloectronics“ legionieriaus iš Lietuvos Roberto Javtoko komentarą prieš rungtynes su „Žalgiriu“ rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius