-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 06

Pradėti pardavinėti abonementai į „Neptūno“ varžybas

Klaipėdos „Švyturio arenoje“ vykstančias Europos krepšinio čempionato grupės varžybas keičia spalio mėnesį prasidedantis Lietuvos krepšinio lygos čempionatas (LKL). Nuo šiandien Klaipėdos krepšinio klubo „Neptūnas“ gerbėjai jau gali įsigyti abonementus į šioje arenoje vyksiančias uostamiesčio klubo rungtynes.
Rungtynių akimirkos
Klaipėdos „Neptūnas“ nuo šio sezono rungtyniaus Klaipėdos arenoje. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Abonementą įsigiję krepšinio sirgaliai galės apsilankyti ne mažiau nei 20 sezono varžybų, kuriose žais „Neptūno” komanda – Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliaraus sezono rungtynėse, Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės rungtynėse ir Baltijos krepšinio lygos (BBL) sezono rungtynėse.

Kaip teigia oficialaus arenos bilietų platintojo „Bilietai LT“ direktorė Aušra Mockaitė, siekiant sudaryti kuo geresnes sąlygas „Švyturio arenoje“ pirmą kartą stebėti Lietuvos krepšinio sezono varžybas, „Neptūno“ sirgaliams siūlomi net kelių rūšių abonementai už ypač patrauklias kainas.

Krepšinio sirgaliai, pagal individualius poreikius, galės įsigyti auksinį, sidabrinį, bronzinį, gintarinį ir fanų abonomentus nuo 99 iki 299 Lt. Anot A.Mockaitės, iš anksto visam sezonui įsigydami abonementą krepšinio sirgaliai galės ne tik sutaupyti iki 50 proc. sumos, kurią mokėtų pirkdami bilietus atskirai, bet ir kiekvienas iš jų nuolatos turės savo vietą bet kurių sezono varžybų metu.

„Pagaliau galime didžiuotis, jog Klaipėdoje yra arena, kurioje nuo šiol tikrai tilps visi norintys palaikyti savo miesto krepšinio komandą. Manau, jog šioje arenoje vyksiančios oficialios „Neptūno“ varžybos ir lanksčios bilietų įsigijimo sąlygos neabejotinai turėtų paskatinti daugiau klaipėdiečių ir miesto svečių domėtis šios komandos pasiekimais ir dažniau lankytis jos varžybose“, – sako „Švyturio arenos“ direktorė Jolita Krickė. 

Abonementai nuo rugsėjo 6 d. parduodami „Bilietai LT“ „Švyturio arenos“ kasoje ir elektroninėje bilietų parduotuvėje www.bilietai.lt.

„Švyturio arenoje”, kuri talpina iki 7000 žiūrovų,  per pirmąjį sezoną planuojama surengti ne mažiau nei 60 renginių. Beveik pusę planuojamų renginių sudarys užsienio atlikėjų ir grupių pasirodymai, kiek daugiau nei trečdalį – sporto renginiai, likusią dalį – vietinių atlikėjų pasirodymai ir Klaipėdos savivaldybės renginiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius