Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 27

Prasidėjo bilietų prekyba į Eurolygos atidarymo rungtynes Kaune, kainos – nuo 15 litų

Oficialios krepšinio sezono pradžios laukiantys aistruoliai nuo šiandien turėtų suskubti – prasidėjo bilietų prekyba į Eurolygos atidarymo rungtynes tarp „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA komandų.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Tomo Tumalovičiaus/Reporteris.com nuotr.

Spalio 17 d. „Žalgirio“ arenoje vyksianti krepšinio šventė sutrauks visos Europos dėmesį – legendinių varžovų dvikova startuos pajėgiausios Senojo žemyno lygos 2011–2012 m. sezonas.

Lietuvos ir Rusijos čempionų susitikimą neabejotinai stebės daugiau nei 5 500 krepšinio sirgalių, įsigijusių „Žalgirio“ sezono abonementus. Prekyba abonementais tęsis iki rugsėjo 30 d. vakaro.

Visi, užsitikrinę vietas naujojoje „Žalgirio“ arenoje, pastebėjo, kad „Žalgirio“ sezono abonementai yra ženkliai pigesni nei praėjusiais metais. Net kelioms gerbėjų grupėms yra taikomos įvairios nuolaidos. Į atitinkamus sektorius Žalgirio Klubo nariai ir vaikai iki 18 metų abonementus gali įsigyti su 50 proc. nuolaida, moksleiviai, studentai ir senjorai – su 30 proc. nuolaida. 2010–2011 m. sezono abonementų turėtojams suteikiama 15 proc. nuolaida. Pateikiant vardinę Ūkio banko „Maestro Žalgiris“ kortelę abonementams taip pat sutaupoma 10 proc.

Gerbėjai, nusprendę pirkti bilietus į atskirus mačus, tai gali padaryti visose Bilietai.lt kasose. Bilietų kaina į Eurolygos atidarymo rungtynes svyruoja nuo 15 iki 65 Lt (taikomi papildomi paslaugų mokesčiai). Spalio 17-ąją į „Žalgirio“ areną atvykę krepšinio aistruoliai išvys ne tik intriguojančią „Žalgirio“ ir CSKA dvikovą, bet ir iškilmingą atidarymo ceremoniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius