Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 22

Prienų „Rūdupio“ vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus: „Varžovai mus buvo labai gerai išanalizavę“

Sėkmingai debiutavusiam Europos taurės varžybose Prienų „Rūdupiui“ antradienį Kauno sporto halėje sėkmės pakartoti nepavyko, prieniškiai Solonikų „Aris“ komandai pralaimėjo 60:71.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Aliaus Koroliovo nuotr.

Po rungtynių vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus ir žaidėjas Gintaras Kadžiulis vienu balsu pripažino – pritrūko bent kelių taiklių tritaškių pirmoje žaidimo pusėje ir mačas galėjo pasisukti visai kita linkme. Strategas taip pat pripažino, kad varžovai iš Graikijos „Rūdupio“ žaidimą buvo labai gerai išanalizavę.

V.Šeškus: išleidome iniciatyvą trečiajame kėlinyje

Virginijus Šeškus, „Rūdupio“ ekipos strategas vyriausiasis treneris:

„Ką galiu pasakyti? Pralaimėjome. Trečią kėlinį atidavėme iniciatyvą. Jie pajautė, kad gali laimėti ir mes nebegalėjome atsitiesti. Viską padarė mūsų klaidos gynyboje, kai jie atitrūko 10 taškų. Kiek nagrinėjome jų ankstesnių rungtynių, jie buvo daugiausia įmetę 6 tritaškius, o dabar kiek įmetė?

Bet mūsų vyrai labai stengėsi. Turėjome jau Saulių Kuzminską, bet žmogus tik dvi dienos treniruotėse.

Gaila, nes galėjome „Aris“ įveikti namie. Ypač gerai nusiteikę buvome po pirmųjų rungtynių išvykoje. Patikėjome savo jėgomis, galimybėmis pateikti į kitą etapą. Gal  kai kurie žaidėjai perdegė.

Norime padėkoti žiūrovams. Jų palaikymas buvo puikus, labai norėjome jiems padovanoti pergalę, bet nepavyko. Tačiau „Aris“ nėra silpna komanda. Matėte kokius metimus jie pataikė antroje žaidimo pusėje. Tačiau viskas įmanoma. Dabar mūsų užduotis – laimėti Graikijoje".

G.Kadžiulis: buvo juoda diena tritaškininkams

Ginatars Kadžiulis, Prienų „Rūdupio“ žaidėjas:

„Nusiteikimas mačui buvo labai geras. Niekam nereikėjo papildomos motyvacijos. Neatleistina yra kai tu nesistengi, o vyrai labai stengėsi. O su tritaškiais būna ir gerų dienų, būna ir blogų. Net geriausi pasaulio tritaškininkai ne visada pataiko.

Jei būtume pataikę kelis svarbius tritaškius, būtų viskas kitaip pasisukę, būtume atsiplėšę 10 taškų, būtume mes buvę padėties šeimininkai. Gynyboje atidavėme visas jėgas, o puolime pritrūko taiklių metimų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius