-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 02

„Prokom“ lyderis žada pergalę Eurolygos dvikovoje su „Žalgiriu“

Tomo Pačėso treniruojamai Gdynės „Prokom“ komandai trūksta vos vienos pergalės, kad pirmą kartą per klubo istoriją užsitikrintų vietą Eurolygos ketvirtfinalyje. Vienas Lenkijos komandos lyderių neabejoja, kad šis žingsnis bus žengtas trečiadienį Kaune.
Q.Woodsas neabejoja savo komandos pergale Kaune
Q.Woodsas neabejoja savo komandos pergale Kaune. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

„Jeigu laimėsime Kaune, viskas taps aišku. Pergalė pakeistų kitų komandų požiūrį į mus, įrodytume, kad esame verti pagarbos“, – prieš kelionę į Kauną kalbėjo 16,6 taško per rungtynes šį sezoną pelnantis Qyntelis Woodsas.

„Prokom“ šiuo metu G grupėje turi tris pergales iš keturių galimų ir yra nusiteikusi itin pakiliai – praėjusią savaitę ji namie parklupdė Maskvos CSKA komandą. Prieš tai Gdynėje krito tokios komandos kaip Madrido „Real“ ir Maskvos srities „Chimki“.

„Pergalė prieš CSKA buvo itin svarbi sirgaliams ir komandai. Man tai buvo eilinis laimėjimas, nes kaskart žengdamas į aikštę noriu įrodyti, kad esu geresnis, – kalbėjo 29-ąjį gimtadienį neseniai šventęs krepšininkas. – Dabar žaidžiame kur kas geriau nei sezono pradžioje ir tai mums prideda labai daug motyvacijos.“

Laimėję Kaune „Prokom“ krepšininkai taptų nepasiekiami nei „Žalgiriui“, nei Malagos „Unicaja“ ekipoms. Tai garantuotų lenkų klubui mažiausiai antrą vietą grupėje ir kelialapį į ketvirtfinalį.

Tačiau mačo Kaune svarba neslegia Q.Woodso pečių. „Artėjančios rungtynės manęs negąsdina. Komandos draugai, manau, jaučiasi taip pat. Laimėsime tas rungtynes. Tikime savo galimybėmis ir viskas yra mūsų rankose“, – užtikrintai kalbėjo amerikietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius