Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 07

Pučiasi LKL lažybų skandalas: įtarimai krenta ir ant „Rūdupio“ – „Nevėžio“ rungtynių

Lietuvos krepšinio lygą (LKL) sudrebinęs nesąžiningų lažybų skandalas pučiasi. Įtariama, jog sutartu rezultatu galėjo baigtis ir Prienų „Rūdupio“ bei Kėdainių „Nevėžio“ klubų susitikimas.
Kėdainiškiai patyrė jau dešimtąją nesėkmę per penkiolika susitikimų.
„Nevėžio“ krepšininkai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Priminsime, jog nesąžiningų lažybų skandalas į viešumą iškilo paaiškėjus, jog Palangos „Naglio“ krepšininkai ir jų giminaičiai statė didžiules pinigų sumas už Palangos komandos pralaimėjimą Kauno „Žalgiriui“ didesniu nei 30 taškų skirtumu. Tas mačas baigėsi 103:66 „Žalgirio“ naudai.

Ketvirtadienį lažybų bendrovė „Orakulas“ pranešė sustabdanti laimėjimų išmokėjimą ir klientams, kurie statė kitose LKL lygos rungtynėse – tarp „Rūdupio“ bei „Nevėžio“ klubų.

„Prienų „Rūdupis“ – Kėdainių „Nevėžis“ laimėjimų išmokėjimas yra sustabdomas esant pagrįstam įtarimui, kad lažybų įvykio rezultatas buvo pasiektas dėl nesąžiningo lažybų įvykio dalyvių susitarimo“, – skelbiama lažybų bendrovės pranešime.

„Laimėjimų išmokėjimo sustabdymas galioja tol, kol galimai nesąžiningo veikimo faktas bus ištirtas LKL ir LKF, ir nurodytos institucijos priims oficialų sprendimą dėl nurodyto įvykio dalyvių veiksmų“, – priduriama pranešime.

Minėtos rungtynės tarp „Rūdupio“ ir „Nevėžio“ pasibaigė įtikinama Prienų krepšininkų pergale rezultatu 93:76, tačiau skirtumas išaugo tik mačo pabaigoje – po kelių „Nevėžio“ klaidų, žingsnių, neįmestų baudos metimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius