Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 26

Rajonas Rondo: „Heat“ kol kas dar nieko nelaimėjo

NBA vicečempionu su Bostono „Celtics“ klubu tapęs Rajonas Rondo mestelėjo akmenuką į pirma laiko kitų metų čempione tituluojamos Majamio „Heat“ komandos daržą.
Rajonas Rondo
Rajonas Rondo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jie turėtų būti stiprūs, tačiau kol kas jie dar nieko nenuveikė“, – pareiškė R.Rondo ir pripažino, kad kitą sezoną tikisi didesnio pasipriešinimo iš Los Andželo „Lakers“ komandos nei iš „Heat“.

„Dėl to turėčiau sukti galvą? Man labiau nerimą kelia „Lakers“. Tai yra komanda, kurią turime nugalėti. Majamio ekipa popieriujeatrodo labai gerai ir neabejoju, kad taip pat atrodys aikštelėje. Tačiau šiems vyrukams teks tapti komanda. Nesakau, kad jie negali to padaryti, tačiau kas žino, kaip viskas gali nutikti“, – samprotavo vienas geriausių NBA lygos gynėjų.

R.Rondo tvirtinimu, daug kas priklausys nuo trijų „Heat“ komandos žvaigždžių sugebėjimo dirbti kartu: „Viskas priklausys nuo to, kaip tie trys žaidėjai (LeBronas Jamesas, Dwyane'as Wade'as ir Chrisas Boshas) sugebės pasiskirstyti vaidmenimis ir kaip jiems tuos vaidmenis pavyks atlikti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius