Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 04

„Raptors“ neigia gandus, kad Jonas Valančiūnas dar šį sezoną gali keltis į NBA

Toronto „Raptors“ klubo prezidentas Bryanas Colangelo paneigė JAV žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus, kad Jonas Valančiūnas jau šį sezoną gali praverti stipriausios pasaulio krepšinio lygos – NBA – duris.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas, kaip ir buvo planuota, sezoną užbaigs „Lietuvos ryto“ klube. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie nedidelę galimybę, jog penktuoju šaukimu naujokų biržoje pakviestas J.Valančiūnas pakeis planus ir jau šį sezoną debiutuos NBA lygoje pranešė ESPN žurnalistas Chadas Fordas. Nors pagal „Lietuvos ryto“ ir „Raptors“ susitarimą dar trejus metus galiojančią vidurio puolėjo sutartį bus galima išpirkti tik po šio sezono, Ch.Fordo teigimu, situacija pasikeitė. Anot NBA apžvalgininko, „Lietuvos rytas“ nepateko į Eurolygą, todėl neteko dalies rėmėjų ir gali nuspręsti iš J.Valančiūno uždirbti jau dabar.

„Atvykęs į NBA dar šį sezoną J.Valančiūnas galėtų priprasti prie kitokio krepšinio. „Raptors“ tiki, jog dalyvaudamas komandos treniruotėse ir pakildamas rungtynėms nuo suolo J.Valančiūnas patobulėtų daugiau, nei likęs Europoje“, – pridūrė Ch.Fordas.

Tačiau su tuo nesutiko „Raptors“ klubo prezidentas B.Colangelo. „J.Valančiūnas turi kontraktą, o išpirkos galimybe bus galima pasinaudoti tik po šio sezono. Neturiu daugiau ko pridurti“, – gandus paneigė Toronto klubo vadovas.

„Toronto Sun“ žurnalistas Ryanas Wolstatas pridūrė, jog „Raptors“ dar prieš pašaukdama J.Valančiūną NBA lygos naujokų biržoje žinojo, jog lietuvis šį sezoną žais Europoje. „Raptors“ vadovybė J.Valančiūną rinkosi puikiai žinodama, kad jis liks Europoje iki 2012 metų olimpinių žaidynių pabaigos. Tuomet Toronto klubas galės pasiūlyti „Lietuvos rytui“ išpirką, kuri, kaip manoma, yra arti 0,5 mln. JAV dolerių“, – rašė R.Wolstatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius