-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 08 31

„Red Bull King of the Rock“: rugsėjo 1 d. bus sudėti visi taškai ant i

Rekordinį skaičių valstybių šiais metais suvienijęs „Red Bull“ gatvės krepšinio turnyras „King of the Rock“ neaplenkė ir Lietuvos. Po trijų regioninių atrankų didžiuosiuose miestuose paaiškėjo finalininkai rugsėjo 1 d. prie Vilniaus Sporto rūmų kovosiantys dėl kelialapio į pasaulio finalą San Franciske.
„Red Bull King of the Rock“
„Red Bull King of the Rock“ / www.redbullcontentpool.com
Temos: 1 Rugsėjis

Garsiajame Alkatraso kalėjime vyksiantis „King of the Rock“ finalas, kur vienas prieš vieną susirungs stipriausi oranžinio kamuolio virtuozai iš viso pasaulio, jau nėra naujiena lietuviams. Pernai metų turnyro nugalėtojas Dainius Novickas jau išbandė savo jėgas stipriausiųjų ringe Alkatrase ir sugebėjo praeiti iki antrojo rato.

Šiais metais nugalėtojo titulą bandysiantis apginti D.Novickas ne tik intensyviai treniruojasi, bet ir prisideda prie paties renginio organizavimo: „Norime suburti išties rimtus atletus ir išrinkti stipriausią žaidėją, kuris galėtų tinkamai ginti Lietuvos vardą pasaulio finale San Franciske. Be praeitų metų geriausiųjų aštuoneto ir regioninių atrankų nugalėtojų šiemet turnyre išvysime ir tokius sportininkus kaip Marius Bausys – praeitų metų Bostono atrankos nugalėtojas. Nusimato išties rimta kova“.

Rugsėjo 1 d. 19 val. Vilniaus Sporto rūmų prieigose startuosiančiame „Red Bull King of the Rock“ finale paradui vadovaus jau regioninėse atrankose kojas apšilęs, keturiolika metų profesionaliai krepšinį žaidęs rokerių „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas Jarutis, jam talkins Dj Swix, o garą per pertraukas nuleisti padės Dee&Kamy duetas.

„Red Bull King of the Rock“- galimybė Lietuvai sublizgėti. Ateik ir palaikyk stipriausius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius