-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 11

Rekordiniu greičiu parduodami bilietai į pirmąsias „Lietuvos ryto“ Eurolygos rungtynes

Pirmadienį pradėta prekyba bilietais į Eurolygos „Top-16“ rungtynių seriją nustebino dideliu krepšinio sirgalių susidomėjimu. Pirmasis tūkstantis bilietų į artimiausias „Lietuvos ryto“ klubo namų rungtynes su Atėnų „Panathinaikos“ išparduotas greičiau nei per 8 valandas.
„Lieyuvos ryto“ krepšinio komandos gerbėjai.
„Lieyuvos ryto“ krepšinio komandos gerbėjai. / BFL nuotr.

Bilietus platinančios „Tiketos“ duomenimis, tai greičiausiai per dieną nupirktų bilietų kiekis pastaraisiais metais po Europos jaunių vaikinų krepšinio čempionato, kai per dieną buvo parduoti daugiau nei 4 tūkst. bilietų.

„Niekam ne paslaptis, kad lietuviai yra azartiški krepšinio sirgaliai, aktyviai palaikantys savo mėgstamas komandas, tačiau toks susidomėjimas ir lojalumas viršijo visus mūsų lūkesčius. Galbūt jam įtakos turėjo ir Simo Jasaičio įsiliejimas į žaidimą, vėl sustiprėjęs krepšinio gerbėjų pasitikėjimas savo komanda bei tikėjimas jos pergale. Prognozuojame, kad „Lietuvos rytą“ lydės sėkmė ir į tolimesnius klubo susitikimus bilietai tirps taip pat greitai kaip ir į pirmąsias rungtynes“, – sakė „Tiketos“ vadovas Andrius Žiauberis.

Pirmąją „Lietuvos ryto“ kovą su Atėnų „Panathinaikos“ ekipa krepšinio sirgaliai galės stebėti „Siemens“ arenoje jau sausio 19 d. Eurolygos sirgalių vasario 17 d. taip pat laukia „Lietuvos ryto“ ir Malagos „Unicaja“ varžybos, o kovo 3 d. – „Lietuvos ryto“ susitikimas su Vitorijos „Caja Laboral“ ekipa.

Ištikimiausi krepšinio aistruoliai iki sausio 19 d. gali įsigyti specialų Eurolygos „Top 16+VTB“ bilietą, kuris galioja į tris minėtas Eurolygos rungtynes bei „Lietuvos ryto“ bei Maskvos CSKA susitikimą vasario 9 d.

Pasak „Lietuvos ryto“ vyriausiojo trenerio Aleksandro Trifunovičiaus, „Lietuvos ryto“ komanda šiuo metu yra itin geros formos ir nekantriai laukia artimiausių susitikimų su varžovais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius